Brugerdiskussion:87.60.214.118

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Velkommen til den danske Wikipedia, 87.60.214.118!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Gtk-dialog-info.svg

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Nico 17. jun 2010, 14:57 (CEST)

Hej Nico. Ups,så får man mange mod sig. Nico, du er en rigtig Wikipedianer. Jeg hedder Bjørnen, een har kaldt mig Pladder Bjørnen.(skrev 87.60.214.118 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Om at fjerne skabeloner[redigér wikikode]

Det anses for dårlig stil at fjerne skabeloner fra en artikel, uden enten at redegøre for hvorfor man mener, de bør fjernes (kan gøres på artiklens diskussionsside eller i beskrivelsesfeltet), eller at have redigeret pågældende artikel så skabelonen ikke længere er gyldig. Undlad derfor venligst at fjerne skabelonen fra Moskusokse uden at have forholdt dig til ovenstående. --Medic (Lindblad) 11. okt 2010, 16:07 (CEST)

Hej Medic Jeg er ikke bekendt med at have fjernet en skabelon. Men hvad er skabelonen fra Moskusokse ? Jeg har omkring starten af 1970erne set en Moskusokse i Søndre Strømfjord/Kangerlussuaq, og har lidt kendskab til Grønland. Med venlig hilsen Bjørnen

Jeg tænker specifikt på denne redigering. --Medic (Lindblad) 12. okt 2010, 15:08 (CEST)

Hej Medic Om at fjerne skabeloner, hvor er skabelonerne ? Selv om har en helt ny PC med nyeste software, kan jeg ikke finde ovennævnte link. Nå pyt med det, af os to, er jeg nok den eneste der har set en levende Moskusokse i Grønland. Med venlig hilsen Bjørnen.

Hej igen Bjørnen.
Jeg troede, at du havde forladt projektet.
Men igen udviser du en komplet mangel på forståelse for, hvordan systemet her fungerer. Det har absolut intet at gøre med din PC eller din software. Årsagen skyldes simpelthen, at du ikke forstår, hvordan du skal læse og tolke det skærmbillede. Og det er jo sket et utal af gange før.
Teksten {{km}} fjernes af dig. Den tekst danner ved hjælp af den software, som Wikipedia anvender, et billede på siden, som indeholder en tekst. Den tekst efterlyser kilder. Og kilder er ikke personlige oplevelser. --|EPO| COM: 14. okt 2010, 15:29 (CEST

Hej EPO Jeg havde også forladt projektet Wikipedia, men teksten omkring "km" hvor stammer den fra?

Den stammer fra artiklen om moskusokser, som blev redigeret mandag den 11. oktober 2010 kl. 16:03 centraleuropæisk tid fra denne IP-adresse. Og det ville du kunne se, hvis du forstod skærmbilledet. --|EPO| COM: 14. okt 2010, 15:46 (CEST)

Vandalisme[redigér wikikode]

Hej, 87.60.214.118! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Stop hand nuvola orange.svg
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Apopov 8. feb 2011, 22:40 (CET)