Brugerdiskussion:90.185.71.129

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 90.185.71.129! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 08:07 (CEST)

Husk ikke at slette skabeloner uden at give en begrundelse. Det vil betrages som hærværk da {{tætpå}} passer i artiklen Mayday Film. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 08:07 (CEST)


Hej. Jeg ved ikke om det er her man svarer. Jeg er ked af hvis jeg har overtrådt nogle regler i forhold til, hvilke sider man må lave på wikipedia. Siden er ikke ment som reklame, men kun information. Jeg har anmodet om ændring af brugernavn, da det kan være forvirrende, men jeg ved ikke lige hvad det næste skridt skal være fra min side? (Skrev MaydayFilm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er helt okay, ingen skade sket :) --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 21:45 (CEST)
Du kan bare gå i gang med at rediger eller lave nye artikler ;) --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 21:47 (CEST)

Bliver siden her så slettet eller hvordan?(Skrev MaydayFilm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, den her "diskussion side" bliver ikke slettet. Den bliver bare som den er. Men hvis det er Mayday Film du mener, så er jeg ikke sikker. Hvis du gør så meget ud af den, og viser at den har notabilitet til at blive på Wikipedia, så vil den (måske) ikke blive slettet. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 21:55 (CEST)

Hvad mener du med "gør så meget ud af den?". Er bare meget i tvivl om det hele, og hvorvidt den overhovedet skulle være lavet. Grundlæggende har det skabt mere ballade end andet.

Altså det som forgår er at om hvor vidt at artiklen den har notabilitet, altså er relevant nok til at blive på Wikipedia. Som det er ud lige nu er at den nok vil blive slettet, da nogle brugere mener at artiklen ikke er så relevant at have en artikel på Wikipedia. Du kan læse lidt om det her på Wikipedia:Notabilitet. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:08 (CEST)


Hvor lang tid går der typisk for sådan en side så bliver slettet?

Når en bruger opretter et sletningsforslag kommer det ind på Wikipedia:Sletningsforslag, når en diskussion så er i gang går der nok lidt over en uge før der kommer en konklusion. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:20 (CEST)
Kan se der allerede er oprettet en, se i bunden af Wikipedia:Sletningsforslag. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:24 (CEST)


Okay, så må jeg jo vente og se. Må jeg i samme ombæring spørge dig, hvordan man får slettet et billede fra Common? Og om billedet bliver slettet automatisk, hvis artiklen bliver det?

Nej, det skal du anmode om at få det slettet, hvis jeg bare får linket skal jeg nok sørge for at det bliver slettet? :) --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:36 (CEST)


Linket til billedet? eller hvordan?

Never mind :) Men vil du gerne have jeg anmoder det slettet? --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:42 (CEST)

Ja mange tak. Jeg fik en foruroligende besked et andet sted om, at vedkommende ikke forstod hvorfor logoet var kommet på her, og om jeg var klar over hvad det kan indebære. Men det er jo ikke decideret logoet, det er bare taget fra et frame i en af deres film. Men du må meget gerne få det slettet. Og tak for hjælpen.

Det skal jeg så gøre, og det var så lidt ;) Bare skriv hvis du får brug for hjælp! :) --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:47 (CEST)

Super. Det taget vel også en uges tid før billedet så bliver slettet gør det ikke? Jeg vil gerne høre, om den eneste grund til at folk kræver siden slettet er at den var oprettet under det brugernavn, og så selvfølgelig det med at den måske ikke er notabel nok?

Nej, billedet er nu slettet :) Og det var ikke kun pga dit navn, det var også fordi et firma der laver "reklame film", og sådan noget er ikke så notabele. Det er bare en regl på Wikipedia det med at de skal være notabele for ikke at blive slettet ;) Men du jo sagntes hjælpe til med andre ting, fks oprette artikler om film, eller andet. --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 22:55 (CEST)

Okay mange tak for det.

Det var så lidt :) Hav en forsat god aften, hvis du har andre spørgsmål så bare spørg! --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 23:00 (CEST)