Spring til indhold

Brugerdiskussion:Carokra

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Carokra! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 13:00 (CET)

Tak for dine bidrag til artiklen om Arne Haugen Sørensen, de har gjort artiklen væsentligt mere omfattende. Du kan evt. kaste et blik på de ændringer jeg har foretaget her, nu svarer artiklen mere til wikipedias sædvanlige layout. Du har indsat en lang række værker i det offentlige rum, kirkeudsmykninger og priser og legater, det synes jeg er fint, det gør artiklen langt mere komplet. Jeg beder dig blot om kilde(r), der omtaler både disse værker og priser og anføre den/disse. Alle oplysninger på wikipedia skal helst kildebelægges, tilsvarende du gjorde med oprettelsen af kunstmuseet Videbæk. Der er sikkert et katalog eller andet, der omtaler de mange værker i det offentlige rum, kirkeudsmykninger og priser, det bør anføres. Og så ville det være fint, hvis du kunne uddybe historien om museet, hvem har finansieret byggeriet, hvem er arkitekten og evt. andre oplysninger. Men tusind tak for din kompletering af artiklen! mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 13:00 (CET)

Jeg har igen rettet lidt i Arne Haugen Sørensenartiklen. Du kan se her, hvad jeg har gjort. Men tusind tak for de mange kilder du har tilføjet, det er rigtigt fint. Jeg har blot et spørgsmål tilbage: Hvad er det der "I.C.T tog", der står nævnt under værker i det offentlige rum. Er det det danske IC3-tog, eller måske det franske TGV eller måske et helt andet tog. Hvis det er et tog, vi allerede har artikel om på da wiki, bør der linkes med [[...]] til den. Og så håber jeg du kan finde lidt mere om museet. Men til nu ihvertfald tusindtak for din indsats. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. dec 2016, 16:04 (CET)