Brugerdiskussion:Cecep4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

hvis jeg skal skrive videre på min tekst om hvordan Esbjerg fik sit navn må i bare sige til (Denne usignerede kommentar er skrevet af Cecep4 (diskussion • bidrag) 25. jan 2018, 21:12‎)

Kopieret fra brugersiden[rediger kildetekst]

jeg fandt ud fa at min morfar har nogle billeder af bogen og de sider hvor beskrivelsen af hvordan Esbjerg fik sit navn står, og jeg vil med gløde sende dem til jer så vi kan fortsætte med at undersøge denne spænende fortælling. Dog kan jeg først sende dem imorgen. Det glæder mig også at høre at i altid er åbne for ny fakta :) foresten forstod jeg ikke helt hvornår og hvor jeg skulle skrive Cecep4 (diskussion) 25. jan 2018, 23:06 (CET)

Jeg har endelig fundet billedet af den side hvor noget af beskrivelsen på at familien Esbjerg var den familie som gav navn till stedet og jeg tænkte at jeg straks ville skrive det til jer... det tog mig en krig at finde billedet så jeg håber at det er kilde nok, ellers vil jeg selvfølgelig bare prøve at lede videre fandt. jeg regner dog med at det er kilde nok da i skrev til mig at hvis jeg fandt skriftlige kilder ville det være rigtig fint. Og igen tak for at i gider tage jer tid til denne undersøgelse. Skal jeg sende jer et billede af siden? Cecep4 (diskussion)

Velkommen til den danske Wikipedia, Cecep4! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2018, 09:31 (CEST)