Brugerdiskussion:Cosazu

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Cosazu! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2016, 03:17 (CEST)

Jeg forstår simpelthen ikke at du er så vild med at kalde nogle dødelige overfald i et tog for terror. Er det fordi manden er muslim, for jeg har ikke set dig kaste den samme energi ind, når et eller andet forventelig kristent sektmedlem i USA myrder løs på diverse uddannelsesinstitutioner. Vi er altså hverken racister eller islamofober her på da wiki. Hvis du anser din vigtigste opgave er, at få anklaget flest mulige muslimer udråbt som terrorister på da wiki, synes jeg, du har påtaget dig en forkert opgave, den hører i hvert fald ikke hjemme på wikipedia. mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2016, 03:17 (CEST)

Når manden laver en video hvor han ligger ed til Islamisk Stat går jeg da ud fra at han er terrorist? Jeg bryder mig ikke om at du kalder mig islamofob og racist, og jeg vil bede dig om at slette den kommentar. Det er fint du har din holdning, men den kommentar var ikke iorden. Hvis du mener mine redigeringer er forkerte så er du fri til at ændre. Og at jeg prøver at få flest muslimer udråbt som terrorister forstår jeg ikke? De personer jeg har anklaget er ikke almene muslimer, men derimod terrorister. Jeg mener du har et forvrænget verdenssyn. Og at jeg ikke hører til på wikipedia fordi at jeg siger det som du åbenbart ikke tør sige kan jeg jo ikke gøre for. Skriv til mig privat hvad du mener jeg burde gøre anderledes for at "nuancere" mig. Men som sagt så skriv nogle eksempler på kristne angreb herpå wiki som jeg skal redigere. Det eneste jeg kan komme i tanke om her i Europa er Terrorangrebene i Norge 22. juli 2011 hvilket du kan se allerede er mærket med "Terror". Tak og hav en god dag. --cosazu (diskussion) 20. jul 2016, 03:52 (CEST)
"Er det fordi manden er muslim, for jeg har ikke set dig kaste den samme energi ind, når et eller andet forventelig kristent sektmedlem i USA myrder løs på diverse uddannelsesinstitutioner." Har kun været aktiv på denne bruger i lidt under en måned. Udover det har jeg faktisk redigeret på skoleskyderier i USA før jeg fik denne bruger. Og nej dem har jeg ikke kategoriseret som terror da de fleste af gerningsmændene i de sammenhæng er ateister. --cosazu (diskussion) 20. jul 2016, 04:10 (CEST)
Jeg har absolut ikke kaldt dig "racist eller islamofob", jeg forklarede dig, at vi ikke er racister eller islamofober på da wiki. Hvad du er, ved jeg intet om. Og så lige: "nej dem har jeg ikke kategoriseret som terror da de fleste af gerningsmændene i de sammenhæng er ateister". 1) Hvor ved du fra at de er ateister? 2) Er du sikker på at ateister ikke kan være terrorister? Btw: Ved du at det er Muhammad Riyad, der har lavet den video IS har offentliggjort. Den kunne jo være staged af IS, for at få opmærksomhed. mvh Per (PerV) (diskussion) 22. jul 2016, 14:40 (CEST)