Brugerdiskussion:Fredelige/Arkiv3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Fredelige.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Aktuel
Arkiv
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Godt arbejde[redigér wikikode]

Hej Fredelige.

Original Barnstar.png Den Originale Barnstar
Du får hermed en hædersbevisning for initiativet med musik-portalen - en oplagt mangel hidtil! Arne (Amjaabc) 29. mar 2008, 00:18 (CET)


Tusind mange tak for hæderen Amjaabc. Den er jeg virkelig glad for. Tusind tak. --Fredelige 29. mar 2008, 10:28 (CET)

Hvordan[redigér wikikode]

hej hvordan gjorde du et???? har du gjort såen det hele tiden er der?? (skrev 87.57.132.75 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg gendanner blot den version af artiklen, der var før du lavede hærværk på den. --Fredelige 8. apr 2008, 17:19 (CEST)

Vil du ikk?[redigér wikikode]

Hejsa Fredelige. Vil du ikke oprette en evalueringsside til Polen? Jeg troede bare man skulle sætte den under den seneste evaluering.--Man-U 20. apr 2008, 23:09 (CEST)

Brug dette link Man-U: Wikipedia:Evaluering/Polen --Fredelige 20. apr 2008, 23:12 (CEST)
Tror du også skal oprette siden Fredelige, ellers sletter jeg den fra diskussionssiden igen. --Broadbeer, Thomas 21. apr 2008, 00:21 (CEST)
Har selv slettet {{evaluering}} fra diskussionssiden indtil til Man-U selv har oprettet siden, da det er ham der ønsker evalueringen. --Fredelige 21. apr 2008, 09:02 (CEST)

Harmonika[redigér wikikode]

Jeg har desværre pt. meget travlt og får derfor ikke tid til at kigge på artiklen foreløbigt. Beklager. --Peter Andersen 9. maj 2008, 20:09 (CEST)


Thomas Koppel[redigér wikikode]

Hej Fredelige, kunne du ikke kigge lidt på artiklen om Thomas Koppel (han fortjener en god artikel!), jeg har lige gennemgået den for manglende links og småret, men den trænger til en gang wikificering - tror du er manden til det. --Villy Fink Isaksen 10. maj 2008, 17:23 (CEST)

Hej Villy.
Jeg skal nok tage et kig på artiklen. Selvom min viden om Thomas Koppel ikke er så stor, men det kan den jo blive :-) --Fredelige 10. maj 2008, 17:34 (CEST)
Måske du ved noget tangentinstrumenter: Leslieorgel (Leslie-Hammond-orgel) skabt af en:Donald Leslie med roterende højttalere se en:Leslie speaker - jeg ved at Thomas Koppel spillede på et sådant instrument (har set det ved en koncert i Bevtoft). --Villy Fink Isaksen 10. maj 2008, 20:41 (CEST)
Jo, jeg ved noget om tangentinstrumenter dog ikke lige det instrument du søger. Det er første gang jeg hører om netop dette instrument. Men jeg kan godt lave en oversættelse af indledningen fra den engelsk wikipedia. --Fredelige 10. maj 2008, 20:49 (CEST)
Mange tak - det vil være dejligt! --Villy Fink Isaksen 10. maj 2008, 20:54 (CEST)

Hjælp til formatering[redigér wikikode]

Der er i øjeblikket 17 artikler i Kategori:Artikler der bør formateres. Det betyder at en masse artikler fremviser Wikipedia fra sin dårlige side. Hvis vi er nogen stykker der hjælper til kan vi nå langt. Meld dig til arbejdet: Landsbybrønden.--MortenKristensen 13. jun 2008, 19:06 (CEST)

Infoboks[redigér wikikode]

Hej Fredelige. Jeg har forsøgt at oprette en infoboks om håndboldspillere efter de skabeloner jeg har fundet, men jeg kan ikke få den til at virke i de artikler jeg vil oprette. Jeg ved ikke om du har lyst til at se på og evt. rette hvad der er galt? Den ligger her: Skabelon:Håndboldspiller. Jeg har forsøgt at bruge den i en artikel jeg har lavet med Michael Bruun. Den ser nu lidt mystisk ud. Håber du kan hjælpe, eller kender andre der kan. Mvh Bruger:Celtics

Som du kan se her skal du ikke skrive infoboks håndboldspiller men kun håndboldspiller for det virker. Det er Hejsa der har fixes skabelonen så spørg ham hvis du skal vide hvad han har gjordt. Håber mit svar kunne hjælpe dig. --Fredelige 14. jun 2008, 15:50 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér wikikode]

Nyhedsbrev AA-TaskForce[redigér wikikode]

Musikalitet[redigér wikikode]

Kunne jeg få dig til at tjekke Musikalitet, som jeg har lavet især på basis af svensk wiki? --Villy Fink Isaksen 21. jul 2008, 16:17 (CEST)

Wikimania 2010 could be coming to Stockholm![redigér wikikode]

I'm leaving you a note as you may be interested in this opportunity.

People from all six Nordic Wiki-communities (sv, no, nn, fi, da and is) are coordinating a bid for Wikimania 2010 in Stockholm. I'm sending you a message to let you know that this is occurring, and over the next few months we're looking for community support to make sure this happens! See the bid page on meta and if you like such an idea, please sign the "supporters" list at the bottom. Tack (or takk), and have a wonderful day! Mike Halterman 5. aug 2008, 12:02 (CEST)

Evaluering af musikartikler[redigér wikikode]

Hej Fredelige

Er der en specifik evalueringsform for instrumentartiklerne, eller skal jeg følge de almindelige wikipedia-retningslinier hvis jeg gerne vil have feedback? (Specifikt for blokfløjte) --IColin 7. aug 2008, 15:03 (CEST)

Undskyld, at jeg ikke har svaret før, men jeg har været på ferie. IColin, der er ikke en specifik evalueringsform for instrumentartiklerne. Hvis du gerne vil have en evaluering, i dette tilfælde af blokfløjte artiklen, skal du bare følge vejledningen her. Jeg vil også læse blokfløjte artiklen igennem og give dig lidt respons på den, når jeg får tid til det. Men det den overordnet mangler er kilder og flere wikilinks --Fredelige 10. aug 2008, 18:07 (CEST)

Deo Volente[redigér wikikode]

Hi Fredelige, can you use English to me? Mikhailov Kusserow 12. aug 2008, 11:51 (CEST)