Brugerdiskussion:Kebabsvend

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Kebabsvend!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 8. maj 2009, 23:24 (CEST)Svar[svar]

Svar på mail[rediger kildetekst]

Hejsa. Grunden til at jeg fjernede dit bidrag var at det var kopieret direkte fra jeres hjemmeside og dermed var en overtrædelse af ophavsretten.

Udover dette, så virkede det meget reklamerende. Dette er ikke noget problem på jeres egen hjemmeside, men i en Wikipediaartikel går det desværre ikke an.

Artikler skal skrives af neutrale brugere, der kan forholde sig objektivt til emnet. Derfor skal man ikke skrive om sig selv eller sin arbejdsplads. Du kan læse om dette i Wikipedias neutralitetspolitik og i den ovenstående velkomst. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. apr 2012, 12:15 (CEST)

Hejsa. Er der deciderede faktuelle fejl i artiklen, skal du være velkommen til at rette det.
Med reklamerende mente jeg vendinger som Ugebrevet A4 er blandt Danmarks mest dagsordensættende medier og Ugebrevet A4 har ambition om at formidle ny viden af høj kvalitet... I mine øjne syntes virker det temmeligt reklamerende og det mener jeg ikke hører hjemme i en artikel.
Du skal være velkommen til at svare her på siden, så vi evt. kan få nogle indspark fra andre brugere. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. apr 2012, 13:16 (CEST)