Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 15

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

jakob lange/ arkitekt[rediger kildetekst]

Hej Knud,

jeg forstår ikke rigtig hvad reglerne er for notabilitet. Googler man jakob lange & big kommer der en del medieomtale frem så hvad er grunden til at den ikke skulle være er notabel? tak på forhånd :)(Skrev 91.143.115.50 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Argumenterne sidst gik på at omtalen primært handlede om tegnestuen og ikke Lange selv. Jeg har ikke undersøgt kilderne, så jeg ved ikke om dette har ændret sig. Jeg har "genoplivet" slettediskussionen på Wikipedia:Sletningsforslag/Jakob Lange (arkitekt)‎, hvor du kan deltage i diskussionen vedr. artiklen. Mvh Knud Winckelmann 17. jan 2012, 12:12 (CET)

Ét spørgsmål[rediger kildetekst]

Jeg kan se at du lige har slettet en artikel kaldet Tarbert Dillon, med begrundelsen hærværk/nonsens. Jeg ville bare lige høre hvad det var der fik dig til at slette siden med dén begrundelse? Ikke at det gjorde noget at den blev slettet, men jeg undrede mig bare lige :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 18. jan 2012, 14:52 (CET) -

Hejsa. Du kan se årsagen på Brugerdiskussion:Killahxxx. Mvh Knud Winckelmann 18. jan 2012, 14:53 (CET)
Aha, det var godt. Tak for info'en. :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 18. jan 2012, 15:35 (CET) -

Tak for beskeden, hader når folk laver hærværk. Så vil lige høre hvor jeg har bidraget med det, hvis du eventuelt lige kunne sende et link ville være fint :) (Skrev Powerupgm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Intelcoregaming[rediger kildetekst]

Hvorfor har du slettet Intelcoregaming? (Skrev Intelcoregaming (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

HEjsa. Jeg slettede den fordi det var reklame for et relativt ukendt website, oprettet af nogen, som er for tæt på til at kunne forholde sig objektivt til relevansen. Du kan læse mere om hvordan en god artikel ser ud i velkomsterne på din brugerside Mvh Knud Winckelmann 2. feb 2012, 23:12 (CET)

tak for det for jeg ved nemlig mere end det der står det inde.


Bruger:195.215.130.226[rediger kildetekst]

Burde denne ip ikke blokkeres igen denne i længere tid end de tre måneder som sidst - det hjalp jo ikke. --Villy Fink Isaksen 6. feb 2012, 10:41 (CET)

Hejsa. Den fik seks måneders blokering denne gang. Næste gang bliver det et år, hvis det ikke stopper. Jeg kan se at den tilhører Gentofte Kommune, så det er nok en biblioteks- eller en skoleip. Mvh Knud Winckelmann 6. feb 2012, 10:43 (CET)
Ok --Villy Fink Isaksen 6. feb 2012, 10:49 (CET)

Bredbånd Nord[rediger kildetekst]

Hej Knud... Hvordan får vi så Bredbånd Nord på Wikipedia? Jeg kan se at TDC, Fullreate, Waoo!, Sofa og andre virksomheder, som vi sammenligner os med, har en artikel på Wikipedia.

Med venlig hilsen Lasse Heidelbach(Skrev 77.68.129.130 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. De andre artikler er hovedsagligt skrevet at uafhængige, neutrale brugere, der har ment at det var relevant med en artikel. Jeg skal ikke forholde mig til artiklens relevans, men det kan være at andre brugere skriver den om, nu den er oprettet. Mvh Knud Winckelmann 7. feb 2012, 12:07 (CET)

Ang ny artikel om Ridin Thumb[rediger kildetekst]

Hej Knud, tak for din respons. Jeg har lige rettet artiklen lidt til. Har du tid og lyst til at se den igen, og måske give mig nogle henvisninger til hvordan jeg evt gør artiklen mere egnet som artikel i Wikipedia? På forhånd tak og med venlig hilsen --GGMart 8. feb 2012, 12:38 (CET)GGMart

HEjsa. Jeg kan se at du allerede har fået nogen gode råd og at der er blevet arbejdet på artiklen. Jeg kan kun opfordre til at finde neutrale 3. parts kilder til artiklen. Du skulle ikke have nogen billeder fra den tid, som du selv har taget eller har ophavsretten over? Mvh Knud Winckelmann 8. feb 2012, 23:41 (CET)


Hej Knud - Jeg har her de seneste par dage stødt på udtrykket t-baak eller at t-baak'e.

Da jeg så endelig fandt noget om det (troede jeg) var siden slettet.

Hvordan kan det være? (Skrev 89.150.165.87 (diskussion • bidrag) 8. feb 2012, 23:21‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg slettede siden, da jeg ikke kunne finde nogen kilder til at det var et begreb, der eksisterede. Hvis det gør, så tvivler jeg desuden på at det kan trække en hel artikel i sig selv. Håber det besvarer dit spørgsål. Mvh Knud Winckelmann 8. feb 2012, 23:39 (CET)

Randers Flyveklub[rediger kildetekst]

Hej Knud Jeg kan se vi har fælles venner :)) Hvis ikke du tror på indholdet, så snak med Jan Riis el. Anders Hansen Mvh David Ramsey (Formand - Randers Flyveklub)

Hej David. Som jeg forklarede dig sidst, så er det ikke fordi at jeg ikke tror på indholdet.- Problemet er at I er for tæt på. I kan ikke forholde Jer objektivt til emnet og artiklen står derfor mere som en reklame for Jeres klub end en encyklopædisk artikel. Det er derfor at man ikke skal skrive om emner, man har et nært forhold til. Mvh Knud Winckelmann 12. feb 2012, 17:55 (CET)

Svar på besked[rediger kildetekst]

Tak for din kommentar Det er tage imod med et smil og vil li så stille gå i gang med min egen beskrivelse. MVH stig


brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Tak for venlighed og OBS! Beklager mangelfuldt kendskab til hvordan tilføjelser nødvendigvis kan skal foregå, og har nu læst anbefaling og vejledning :). MVH--Arildhoelstad 13. feb 2012, 15:10 (CET)

Vedr. artikler om værfter[rediger kildetekst]

Hej Knud

Tak for respons, Jeg kan godt se at jeg fik kopiret alt for meget direkte fra hjemmesiden, og at det kom til at virke alt for reklamerende. Jeg har prøvet at fjerne de reklamerende dele, og omskrive de meste så det ikke længere bare er kopiret fra hjemmesiden. Håber det er nok til at den kan godkendes. ;) Hvis ikke, kan du så evt påpege hvad der stadig er galt? Faaborg Værft A/S Mvh Jean Andersen 14. feb 2012, 15:13

Hejsa. Faaborg syntes jeg ser fin ud nu. Men Assens kan virke reklamerende, f.eks med vendinger som "Værftet kan håndtere alle former for ombygning eller konvertering af fartøjer i alt fra is-klasse fiskefartøjer, til de nyeste marinefartøjer." Jeg tvivler ikke på at det er korrekt, men men det virker lidt fir positivt i mine øjne. Jeg håber du kan følge mig. Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2012, 16:58 (CET)


Godaften Knud Winckelmann,

Gider du at gendanne Ticra efter Bruger:Pugilist har slettet den med begrundelsen ingen notabilitet.

Men artiklen er notabel, se [1]. En anden gang skal Pugilist oprette et sletningsforslag, før han misbruger sin magt som administrator. Jeg oprettede artiklen tilbage i oktober 2011.

På forhånd tak,

venligst, --Pelle Hansen 16. feb 2012, 22:03 (CET)

Jeg har gendannet den og oprettet et forslag. Men jeg må indrømme at jeg, som artiklen ser ud nu, er tilbøjelig til at være enig med Pugilist. Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2012, 16:35 (CET)

Vedr. Harry Meistrup[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann,

Tak. Ja, det er jeg egentligt godt klar over, og derfor er teksten alene (joumalistisk) baseret på det andre allerede har skrevet, blandt andet de angivne kilder, Dansk Skøjte Unions jubilæums bog og KBs medlemsblade. Det vil være rigtigt fint, hvis du eller andre vil dobbeltjekke neutralitet og meget gerne redigere om nødvendigt. Tak og venlig hilsen Per Meistrup 20. feb 2012, 22:01 (CET)


Hej Knud!

Jeg har lagt et indlæg omkring Lev Livet, som du lige har slettet. Jeg kan se, at I har andre tv-program-serie beskrevet på wikipedia, hvorfor så ikke denne serie?

Venligst Susanne(Skrev Lev Livet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Susanne. Din artikel blev slettet, da den fremstod som reklame for programmerne. Dette, sammen med dit brugernavn, som antyder at du har noget med dem at gøre og dermed er for tæt på til at kunne forholde dig objektivt til emnet, gjorde at jeg slettede den. Årsagen til at du kan finde andre artikler som TV-programmer er at neutrale, uafhængige brugere har vurderet at de var relevante at skrive om. Håber det besvarer dine spørgsmål, ellers skal du være velkommen til at spørge igen. Jeg kan også henvise til velkomsterne på din brugerside, der står stort set alt, hvad du har behov for at vide. Mvh Knud Winckelmann 21. feb 2012, 14:58 (CET)

Mange tak - jeg forstod det ikke helt. Jeg arbejder rigtigt nok på TV2 ØST, men det var egentlig tænkt som information, da programmerne skal køre ugentligt i et år. Kan man så aldrig skrive om det man arbejder med? Det er jo det, jeg har bedst forstand på :-)(Skrev Lev Livet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, man bør ikke skrive om emner, man har et nært personligt eller arbejdsmæssigt forhold til. der er flere årsager, men primært skyldes det at man ikke kan forholde sig objektivt til emnet og hvad der skal med i en artikel. Samtidigt kan det gøre det svært at angive kilder, da det tit jo bare er noget man ved, men det gør det svært for udenforstående at kontrollere og læse videre om emnet, når det ikke er angivet kilder.
Men har du, via dit arbejde, erfaring og viden om et generelt emne, f.eks. sundhed eller tv-produktion og dermed adgang til 3. parts kilder, så skal du være hjertelig velkommen til at bidrage til artiklerne om disse emner. Mvh Knud Winckelmann 21. feb 2012, 15:18 (CET)

Gode råd - tak :-)[rediger kildetekst]

Hej Knud

Tak for din "besked". Skal nok smide noget mere information på de enkelte spillerprofiler. Jeg laver blot lige det indledende arbejde

/MNH


Hej Knud

Mit navn er Sandie Mortensen, jeg skrev en artikel om den Haiasmanske tro, jeg er en ny bruger her på Wikipedia og jeg vil bare gerne vide hvorfor at du Afskaffede min artikel.

Mvh. Sandie(Skrev Gøg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Sandie. Jeg slettede din artikel, da jeg ikke kunne finde en eneste kilde til at det var en kendt religion, endsige at den findes i det hele taget. Har du nogle kilder til den, så man kan læse mere om den og verificere indholdet? Mvh Knud Winckelmann 22. feb 2012, 12:40 (CET)
Jeg tænker at Sandie måske tænker på Gaiaisme, der minder meget om det hun skrev om i artiklen. Ved stadig ikke om Gaiaisme ville holde som emne på Wp, men den ligger sig jo op af Gaia-hypotese --Rasmusbyg 22. feb 2012, 13:06 (CET)
Njah, der stod jo direkte "Mange tror at når man taler om Haia, at man så Faktisk taler om Gaia, men disse to religioner er meget forskellige.", så det lader ikke til at være tilfældet. Mvh Knud Winckelmann 22. feb 2012, 13:11 (CET)
Okay havde jeg ikke fanget. Jamen i såfald ser det ikke ud til der findes noget på nettet i hvert fald. --Rasmusbyg 22. feb 2012, 13:12 (CET)


Person og produkt promovering.[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann. Jeg har ingen intentioner om at promovere hverken mig selv, mine bøger eller min læringsmodel. Mit ærinde er at skabe klarhed om hvad et videnssamfund er, hvorfor vi skal have det og hvordan vi får det. Viden i sig selv er lige så goldt som guld i Fort Knox. Hele samfundsværdien i viden kommer gennem brugen af viden gennem brugen af kompetencer. Kompetencebegrebet i et videnssamfund har jeg allerede defineret i Wikipedia. Min reference til den fjernede KBS-model var en virkningsfuld læringsteknik for kompetencetilvækst. Under Læring findes et inlæg om erhvervelse af færdigheder ved betragtning og kopiering. I mit læringsunivers hedder dette "papegøjelæring". Dette er kendetegnet ved adfærdskopiering til et akcepteret resultat uden nogen grad af baggrundskendskab. I videnssamfundets læring og kompetence opbygning redegøres for: Hvad, Hvordan, Hvorfor. Den nye, erhvervede viden lejres gennem træning til kunnen = kompetence. Hvis vi vender tilbage til læring, så taler vi bl.a. om differentierede perceptions styrker hos læringsopbjektet. Læringsobjkektet er enten et eller flere individer i en gruppe. Perceptionsdiffrencerne har deres modstykke i emisionsstyrkerne. Emisions metoderne varierer i egnethed i.f.t. læringsemnet, men er i øvrigt de samme blot modsatrettede. Den optimale læring sker, når perseptions styrkerne matches med de tilsvarende emisions styrker. Jeg tror ikke dette område har været dækket tidligere i Wikipedia. Mit ærinde er samfundets konstante forbedring til gavn for alle deltagere. Det er en stor mundfuld, men længere er den ikke. Kjeld Reby Løren 22. feb 2012, 17:44 (CET)


Skizofreni[rediger kildetekst]

Hej Knud. Der er (fortsat) redigeringskrig på artiklen Skizofreni. Kan de stoppe det i fx en måned? venlig hilsen --Rmir2 23. feb 2012, 20:57 (CET)

Gjort --|EPO| COM: 23. feb 2012, 21:09 (CET)

Tak for hjælpen. venlig hilsen --Rmir2 23. feb 2012, 21:11 (CET)

Hej - Min side om Origicorp - et dansk film producent selskab - slettes[rediger kildetekst]

Jeg kan forstå det er fordi jeg har samme navn og JA jeg er i familie med grundlæggeren af det selskab, som netop har haft den første spillefilm ude Den Sidste Rejse - og som findes i ex den internationale film database - IMBD: http://www.imdb.com/company/co0361750/#productionX20company og adskillige steder i Dansk Film Institut (DFI) med samme oplysninger - eller flere - http://www.dfi.dk/resultat.aspx?sq=origicorp&ssr=1 så der er intet opdigtet - men respekt naturligvis hvis det er forbudt.

Håber dog du kan åbne og tillade Venligst John Hannover(Skrev Hannover dk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa og velkommen til. Din artikel er primært blevet slettet fordi den ikke var på dansk. Men desuden bør du, som nævnt, ikke skrive om firmaet, da du, qua din familie er for tæt på. Mvh Knud Winckelmann 24. feb 2012, 22:35 (CET)


Sletning af tekst[rediger kildetekst]

Tak for dine input, det er altid dejligt at kunne lære lidt... Grunden til mine tilføjelser var blot et forsøg på at skabe et nuanceret billede af virksomheden. Men hvis det viser sig at Wikipedia ikke er andet end en offentlig galge, hvor det kun er tilladt at komme med kritiske (gamle) links mv. - ja så har jeg åbenbart misforstået noget...  :) --Cbotved 24. feb 2012, 22:29 (CET)

Hejsa og velkommen til. Nej, Wikipedia er ikke en gabestok, der forsøges at opretholde en neutral og relevant linie. Men p.t. virker din tilføjelse vedr. turneringen mere reklamerende end nuancerende og det går desværre ikke. Som nævnt, så viser erfaringen at det er meget svært, hvis ikke umuligt at skrive neutralt og objektivt om sin egen arbejdsplads.
Du kan evt. komme med et forslag på artiklens diskussionside, gerne med kilder, så kan neutrale brugere evt. foretage de nødvendige tilføjelser. Mvh Knud Winckelmann 24. feb 2012, 22:30 (CET)

Siderisk omløbstid[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann

Som du kan se, har jeg været inde på opslaget 'Siderísk omløbstid'. Jeg er nybegynder i at arbejde med på Wikipedia, men håber at jeg kan levere nyttige bidrag. Det er nok rigtigt, at det er irrelevant for en artikel om astronomi, hvad de synger i en musical. Men det irrriterede mig bare, at det var den forkerte musical, der blev nævnt. Jeg håber ikke, at jeg jeg har lavet for meget rod.

Mvh, Andreas Rischel

Hej Andreas. Velkommen til og tak for dit bidrag. Oplysninger skal altid være korrekte, så det var fint du rettede det til. Men nogen gange er der "smuttet" småting med i artiklerne, som ikke er så relevante, så derfor fjernede jeg det. Mvh Knud Winckelmann 29. feb 2012, 22:56 (CET)

artikel om Agenda Group[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann,

Jeg henvender mig til dig, da jeg tidligere i dag har oprettet en artikel om Agenda Group. Det ser ud som om at du har foreslået artiklen omskrevet hvilket jeg nu har gjort. Den er blevet kategoriseret under tvivlsomme selvbiografier - det er ikke en selvbiografi. Jeg har tidligere været ansat hos Agenda Group, men ejer ikke virksomheden. Jeg har nogenlunde brugt samme skabelon som artiklerne om "Kunde & Co" samt "Designit" der er to andre danske bureauer. Disse er ikke foreslået omskrevet. Håber at du kan forklare mig hvordan at jeg får ændret status fra "foreslået omskrevet" til almindelig visning?

Bedste hilsener

Jakob Smith Knudsen


Agenda Group[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann,

Jeg forstyrre lige endnu engang med min artikel "Agenda Group". Jeg har nu lært af mine begynderfejl, og vil gerne have slettet både min artikel og den brugerprofil jeg har. Eller i hvert fald omdøbe mit brugernavn. Kan du hjælpe mig med at slette artiklen?

Bedste hilsener

Jakob Smith Knudsen

Hej Jakob. Du kan få ændret dit brugernavn på Wikipedia:Anmodning_om_ændring_af_brugernavn.
Mht. artiklen, jeg har fjernet markering vedr. tætpå-problematikken. Til gengæld skal der nu lige tages stilling til om Aganda Group er relevante nok til en artikel, i henhold til Wikipedia:Kriterier_for_virksomhedsartikler. Hvis de er i samme liga som f.eks. Kunde & Co., er der ingen problemer i at have en artikel. Mvh. Knud Winckelmann (diskussion) 6. mar 2012, 10:08 (CET)

Hej, jeg ville gerne spøgere dig om hvis du har brug for en lille makker? :) Jeg kan hjælpe med at sætte "velkommen skabeloner" på, eller hvad du vil have jeg skal. Jeg vil gerne hjælpe wikipedia så derfor vil jeg gerne arbejde for dig. Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 6. mar 2012, 16:45 (CET)

Oradour-sur-Glane[rediger kildetekst]

Hej Knus

Jeg synes ikke om, at du har fjernet oplysningerne om, hvilken SS-enhed, der stod bag drabene i Oradour-sur-Glane. Det er en vigtig del af historien. Med venlig hilsen ove C. Kronborg

Nu var det ikke Knud, der fjernede oplysningerne, men mig. Og det er meget muligt at jeg er uvidende, men jeg ser ikke personligt det store behov for at opremse både regiment og division. Jeg har dog alligevel skrevet oplysningerne ind igen. --|EPO| COM: 8. mar 2012, 21:05 (CET)

Fry 1989 POV[rediger kildetekst]

Hello, this person thinks that imposing this version from a drawing under copyrigth is more valid than any other cleaner. This person has virtually no concept of heraldry and tries to impose its views on all of wikipedia by bombarding drawings approximate and protected, it is already blocked on wikipedia English, French and soon on the others will follow. Thank you for doing the necessary for your. Cordially SanglierT (diskussion) 13. mar 2012, 07:58 (CET)


Institut for Datalogi[rediger kildetekst]

Tak for info

Listen over de nye officielle AU institutnavne findes her: http://www.au.dk/om/organisation/institutter/ ...og det skifter meget snart navn på webben, når det nye webdesign bliver rullet ud i april.(Skrev Poulsen30 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for info, så retter jeg lige artiklen til. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 13. mar 2012, 12:04 (CET)


Diskussion[rediger kildetekst]

Hej, hvem afgøre om en artikel slettes?(Skrev ‎Feudaltp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. det er diskussionens udfald på Wikipedia:Sletningsforslag/Mark_Aarøe_Nissen, der afgør om en artikel skal slettes eller beholdes. Alle har mulighed for at deltage i diskussionen og komme med argumenter imod (eller for) en sletning. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 13. mar 2012, 16:09 (CET)

Hvordan fjerner jeg en side/artikel? (Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) 13. mar 2012, 16:07‎. Husk at signere dine indlæg.)

Tue Byskov Bøtkjær[rediger kildetekst]

Kære Knud. Jeg har oprettet siden om Tue Byskov Bøtkjær, som du vist har været inde og kommentere på. Jeg har nu forsøgt at skrælle artiklen ned, så den udelukkende gengiver, hvad Tue Byskov Bøtkær har lavet, hvor han er og har været ansat osv. Er det ikke neutralt nok? (Skrev Lauragb1983 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Lauragb1983. Det ser bedre ud, men det ændrer ikke på at I ikke bør redigere mere i hans artikel. Problemet er nogen gange lige så meget hvad der ikke bliver skrevet, hvilket er en af årsagerne til at denne regel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. mar 2012, 12:46 (CET)

Kære Knud. Jeg vil bare sikre mig,at du er klar over, at det er mig, der har oprettet siden? - altså dvs jeg ikke er gået ind og ændret i, hvad andre har skrevet - kun hvad jeg selv har skrevet. Så jeg har ikek fjernet andres tekster. Kan jeg gøre noget for, at den advarsel, der er på siden, bliver fjernet? Mvh Lauragb1983

Hej igen Knud. Håber du har set min ovenstående besked? Nu har jeg gjort tonen hetl neurtal, sat en kilde på, fjernet punktopstillingerne, så det ikke så CV-agtigt ud osv. Hvad kan jeg ellers gøre herfra? Mvh Lauragb1983


Indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg har tilføjet to henvisninger til McDonald's officielle profiler på henholdsvis YouTube og Facebook, men de er blevet fjernet. Ved fjernelsen henviser du til at min redigeringer ikke er "helt som de burde være" og du henleder min opmærksomhed på at "indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk". Hvordan kan de nogensinde hænge sammen med at tilføje to super relevante henvisninger til McDonald's egne officielle sociale profiler, hvor det er muligt at holde sig hurtigere og mere opdateret end på deres website?

Desuden henvises der i forvejen til det globale McDonald's website, hvilket må siges at være mindre relevant end mine tilføjelser?

Mvh 195.33.28.96 14. mar 2012, 12:36 (CET)

Hejsa. Generelt anvendes henvisninger til sociale sites ikke, i henhold til Wikipedia:Eksterne_henvisninger#Henvisninger der normalt skal undgås, med mindre at de på en eller anden måde kan bidrage som kildemateriale, og det gør det, efter min mening, ikke i dette tilfælde.
Mht. advarslen på din brugerside, så vær obs på at den ikke er rettet mod dig. Den er fra den 3. mar 2010 og skyldes at en bruger, som på det tidspunkt anvendte det ip-nummer, som du har p.t., begik hærværk. Jeg håber det forklarer tingene, eller skal du være velkommen til at spørge. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. mar 2012, 12:44 (CET)
Hej Knud,
Mange tak for dit fyldestgørende svar :)
195.33.28.96 14. mar 2012, 15:25 (CET)


Hej Knud,

Jeg er på IP 87.54.22.214 blevet blokeret. Jeg gør opmærksom på, at det er en offentlig institution, så blokering bedes ophævet.

Venligst Fluen (diskussion) 16. mar 2012, 07:50 (CET)

Hej Flue. Så er det jo godt, at du har en brugerkonto - den kan du fortsat bruge til gode indlæg på Wikipedia. Knud nævner (og jeg kan bekræfte det), at der fra den anonyme IP-adresse kun er kommet hærværk, så derfor er blokeringen helt i orden. Er der andre personer, der ønsker at bidrage seriøst til Wikipedia fra den omtalte offentlige institution, må de som dig oprette en brugerkonto, og så er blokeringen af IP-adressen ikke i vejen for deres arbejde. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. mar 2012, 08:31 (CET)

18. mar 2012, 13:37 Knud Winckelmann (diskussion | bidrag) slettede siden Manken (Hærværk/nonsens: indholdet var: Thomas Lindegaard Kjaer(Manken), søn af JON Kjaer, er født d. 27 februar i 1994. Hans barndom foregik i det vilde Vilstrup, hvori...[rediger kildetekst]

Hvad er det for noget at slette det? det er ren fakta?

Ja men det er ikke relevant for Wikipedia. Læs mere på Wikipedia:Kriterier for biografier. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. mar 2012, 13:58 (CET)

Hvad fanden[rediger kildetekst]

Hvad fanden har du gang i?? Hvorfor sletter du artiklen, det er relevant for et helt samfund i min by? Alle kender Manken, synes du gør dig til grin.

At alle i din by kender manken er desværre ikke nok til at have en artikel på Wikipedia. Du kan læse mere om kravene til biografier på Wikipedia:Kriterier for biografier. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 18. mar 2012, 20:26 (CET)


Tak for svar og en bemærkning[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann. Tak for dit svar. Jeg forstår natuligvis godt, at det skal være så neutralt som muligt,hvilket jo er et leksikons nødvendighed for at være brugbart. Men hvad skal jeg så gøre, for jeg har jo ikke fordrejet virkeligheden? Sakl en anden skrive det? Bliver den udgivet eller mangler der andet/mere? Venlig hilsen Elsebth Gabel

Halløj, Knud. Jeg synes vi to har lidt af et problem. Jeg bliver ved med at ændre i dine dokumenter - her på Wikipedia, - du synes selvfølgelig det er irriterende, men som jeg fortæller, vil I blive spammet af mere end 100 personer, for at bare ændre i de fleste af jeres filer. Jeg er en Dansk Kandidat fra RKR ANON OPS.

Amira Helene Larsen[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg ved ikke meget om Wiki halløj. Vil egentlig rigtig gerne have slettet alt om mig på denne side. Aner ikke hvordan oplysningerne er kommet derind til at starte med.

I dag opdagede jeg at der stod at jeg var født i 1971 og at min højde var listet. Det ændrede jeg til hvad jeg mente var mere relevant for min person. Men har det ikke værdi for Wiki, må man gerne slette opslaget.

Hvordan gør man det?

På forhånd tak!

Amira Helene Larsen(Skrev 62.198.232.119 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa og velkommen til. Det er helt fint at du retter fejl. Din artikel er blevet oprettet i forbindelse med at filmen have præmiere i 2008. Jeg har så først set den nu og da jeg kiggede på de kriterier, som der findes for biografier, så lod det til at der manglede lidt. Derfor påsatte jeg diskussions-skabelonen, så vi (dvs. alle Wikipedias brugere) kan tage stilling til artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 21. mar 2012, 11:23 (CET)

Hej, tak for hjælp Drlectin (diskussion) 24. mar 2012, 15:26 (CET)

Hej.

Ban en bruger[rediger kildetekst]

Jeg syntes du skal banne simeondahl for at lave hærværk. (Skrev 80.62.117.110 (diskussion • bidrag) 23. mar 2012, 00:03‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det var da noget underligt noget at sige, da han faktisk ikke har udøvet hærværk med vilje i et godt stykke tid. Jeg gad godt vide, hvor du mener, at han har lavet hærværk? --Altaïr Ibn-La'Ahad 26. mar 2012, 14:58 (CEST)


TabSurvey‎[rediger kildetekst]

Vi vil gerne lige SurveyXact fortælle hvad man bruger en spørgeskemaundersøgelse til, hvad det er osv.(Skrev Simone B (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Som du kan se af velkomsterne på din brugerside, så bør man ikke skrive om sig selv eller sin arbejdsplads. Derfor er jeg bange for at I må vente til en neutral, uafhængig bruger opretter en artikel og at jeres produkt dermed er kendt nok til at have en artikel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. mar 2012, 15:42 (CEST)

Underligt navn[rediger kildetekst]

Hej, jeg vil gerne spørge om der er regler for hvad for nogle navne man må have. En bruger med navnet Ole(homo)henriksen. Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 27. mar 2012, 09:28 (CEST)

Jeg kan ikke lige finde et sted, hvor der er beskrevet nogle regler, men umiddelbart bør et brugernavn ikke være stødende, chikanerende eller på anden måde "uaaceptabelt". Nu lod det til at brugeren ikke var ude på andet end ballade, så sammen med dette har jeg blokeret ham. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2012, 09:35 (CEST)


SOS International opslag "slettet"[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg har lavet en artikel omkring SOS International - kan se den er blevet slettete med ordene, reklame og desuden på engelsk. Éngelsk er jeg med på, men hvorfor må jeg ikke skrive en artikel og lægge den ind her, uden at det bliver kategoriseret som reklame? Se Falck og andre...??

MVH Rassapi(Skrev Rassapi (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Når en artikel indholder formulering som "...is the leading assistance organisation..." og "From our emergency centres...", så virker det umiddelbart på mig som om du har en nær tilknytning til firmaet. Som du kan se af velkomsterne på din diskussionsside, så skal man ikke skrive om sin arbejdsplads (eller andre emner, man er tæt på), da erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt og neutralt til emnet. Derfor ender sådanne artikler desværre ofte med at ligne reklame.
Artiklen om Falck er, hovedsagligt, skrevet af neutrale, uafhængige brugere, som bruger en del tid på at sørge for at der ikke går reklame i det. Det sker nemligt meget ofte, når virksomheder gerne vil bidrage til deres egen artikel. Jeg håber at det forklarer sagen, eller skal du være velkommen til at spørge. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2012, 14:57 (CEST)


Okay, jeg har altså ikke nogen speciel tilknytning til organisationen, men det er til en skoleopgave, hvor vi alle skal lægge noget ud på Wikipedia og gøre os nogle praktiske erfaringer. SOS Hjalp mig i sommer da jeg havde problemer i Italien, derfor kom jeg til at tænke på dem. Hvis jeg nu skriver den i et langt mere neutralt sprog, kan den så få lov til at komme på?

//Rassapi(Skrev 194.239.25.159 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Hvis du virkelig ikke har nogen tilknytning til firmaet, så skal du være velkommen til at skrive en neutral artikel om dem. Men jeg kommer desværre til at hæfte mig ved at du skriver fra et IPnummer, som tilhører SOS International, hvilket får mig til at undres lidt? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2012, 15:18 (CEST)


Hej Knud, det kan jeg da godt forstå, hvorfor du hæfter dig ved. Det er sådan, at jeg er i praktik herude i en 2-3 måneder gennem min skole og derfor skriver jeg fra deres computer - så jeg undskylder misforståelsen. Jeg tænker nu, at du nok tolker dette som en for stærk en tilknytning til virksomheden? Så, hvis jeg nu får et eksternt bureau, udenforstående, til at skrive en smule 100% neutral tekst og lægge på, ville det så være acceptabelt? Jeg tænker, at det vel skal være teksten og ikke afsenderen, som afgør om den kan komme på eller ej?

//Rassapi(Skrev 194.239.25.159 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Problemet er bare at selvom teksten virker neutral, så vil der altid være tvivl om det der ikke bliver skrevet, når ophavsmanden er tæt på. Hvordan ved man om noget bliver udeladt, hvem tager stilling til hvad der er relevant, på den måde er afsenderen vigtig i denne sammenhæng. Derfor vil jeg mene at du ikke bør foretage dig mere vedr. denne artikel og vente på at en 100% neutral bruger mener at den skal oprettes. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2012, 16:04 (CEST)


Det er i orden - jeg og dropper det og afventer på, at en 100% neutral bruger mener, det er relevant.

God dag, (Skrev 87.72.203.98 (diskussion • bidrag) 27. mar 2012, 16:25‎. Husk at signere dine indlæg.)