Brugerdiskussion:Flue-berit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Babel
da Denne bruger har dansk som modersmål.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
no-2 Denne brukeren har god kjennskap til norsk.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
Brugere efter sprog

Hej med jer,

Nedenfor kan I skrive en kommentar til mig, uanset om det er vedr. artikel eller andet. Jeg ønsker ikke spam. Al spam osv. vil blive slettet. Tryk på "Nyt emne" hvis du ønsker at efterlade mig en besked. Bemærk at jeg engang imellem arkiverer mine diskussioner.

Vil du se mine tidl. diskussioner, læs da Brugerdiskussion:Flue-berit/Arkiv1.

Jeg skriver mest artikler om luftfart og har i den senere tid brugt en del energi på at få SAS-artikel på rette vej. I den senere tid vil jeg koncentrere mig om Widerøe og Blue1.

Fluen 9. feb 2012, 22:16 (CET)


Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Flue-berit! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pixi Uno 31. jan 2012, 22:57 (CET)

Utroværdige kilder[redigér wikikode]

Hej. Jeg har annulleret dine ændringer i artiklerne om SAS og Blue1, da de fik artiklerne til at fremstå utroværdige og forældede. En kilde fra 6. september 2010 er ikke brugbar i denne sammenhæng. Der er sket meget med flåderne siden. --Pixi Uno 7. feb 2012, 18:15 (CET)

Nu skal du stoppe. Du taler ikke sandt. Jeg kan fortælle at seneste ændring i SAS flåde skete som sent som for 4 dage siden. Der skal bruges opdaterede og sandfærdige kilder på Wikipedia. Hvis du vil tegne et andet billede af SAS og andre beslægtede selskaber end virkeligheden, er Wikipedia ikke stedet. Betragt dette som en løftet pegefinger. --Pixi Uno 7. feb 2012, 19:05 (CET)

Jeg er fuldkommen ligeglad med din konklussion af emnet. Jeg har fortalt at seneste ændring officielt er sket d. 9 sep. 2011 (Latest update: 09-Sep-2011). For min skyld kan du løfte begge pegefingre, faktum er at man ikke kan lave sine egne kilder. Der er i SAS-artiklen sat en kilde til en hjemmeside, som ikke har kilde til SAS. Jeg kan herved konkludere at SAS er den eneste troværdige kilde. Fluen 7. feb 2012, 20:19 (CET)

Jeg kan ikke lige gennemskue hvad du konkludere på... men læs på lektien - hvilket du åbenbart også har gjort, siden du nu har indsat en anden flåde for Blue1, og ikke henviser til dine "kilder" som ikke kan bruges. Det undre mig også at du som nært tilknyttet SAS ikke aner en meter om at selskabet netop, igen, har inkluderet OY-KBM (nu i A330 konfiguration) i flåden efter endt udlejning til nogle portugisere. Du, og dine "opdaterede og troværdige" kilder, har åbenbart heller ikke opdaget at MD-flåden er blevet reduceret. Jeg kan oplyse dig om at amerikanske Allegiant allerede i slutningen af 2011 fik leveret de første af de gamle maskiner (som i øvrigt havde base på EKCH).
På grund af din tilknytning til SAS vil jeg henvise til nedstående, da man her på Wikipedia skal afholde sig fra at skrive om egen arbejdsplads og nært tilknyttede interesser, da man som oftest ikke kan kende forskel på relevant og ikke relevant. Mvh. --Pixi Uno 9. feb 2012, 03:46 (CET)
Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 9. feb 2012, 03:46 (CET)

.

Hej Pixi,

Jeg ved ikke, hvad du mener med KBM, da jeg intet har ændret herom. Jeg ved godt SAS solgte 10 MD'ere + 13 motorer for 100 mio, men da SAS selv burde være den eneste troværdige kilde, må man jo stole på denne indtil SAS selv ændrer oplysninger om flåden.

Venligst med ønske om en god weekend, Fluen 9. feb 2012, 19:56 (CET)

Hej igen,

Som sagt har jeg ikke skrevet noget om KBM, som jeg også ved ikke benyttes af SAS, og heller ej er i SAS farver mere, men vil gerne vide hvorfor du nævner Mike? Fluen 9. feb 2012, 20:03 (CET)

Ophavsret[redigér wikikode]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Flue-berit. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 26. feb 2012, 18:18 (CET)


Der er er SAS-Logo, SAS selv har udgivet i deres presserum. 2.111.146.190 26. feb 2012, 18:22 (CET)