Brugerdiskussion:Longio/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Transformersfan?[rediger kildetekst]

Hej Longio

Jeg kan se du har oprettet en artikel om en skuespillerinde fra den nye Transformers film, og tænkte på om du er interesseret i at hjælpe med lign. tilføjelser? Jeg er selv i gang med en større udvidelse af Transformers filmen fra 2007, men kunne rigtig godt bruge noget hjælp til oprettelse af de forskellige skuespillere, og folk fra filmholdet som har været med i filmen. Desuden skal jeg nok også i gang med en artikel om de forskellige fiktive personer i selve filmen, der kunne jeg også rigtig godt bruge en del hjælp - hvis du altså har lyst? Chrallle 30. jun 2009, 13:37 (CEST)

Lyder godt du :) Kan være jeg hjælper lidt der også.
Lige et lille tip (kan se du er ny): Normalt er er det på dansk wikipedia kutyme at fortsætte diskussioner hvor de blev startet. Det vil sige den besked du sendte til mig burde du egentlig bare have fortsat her på din egen diskusionsside :) Chrallle 30. jun 2009, 13:46 (CEST)
OK, det skal jeg nok huske.--Longio 30. jun 2009, 13:48 (CEST)


Skriv over dette[rediger kildetekst]

Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Longio/Arkiv 1!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen MGA73 27. jun 2009, 22:06 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pusleogpixi 27. jun 2009, 23:32 (CEST)

Hej!

Billedet var på den engelske Wikipedia underlagt fair use, som ikke gælder på dansk Wikipedia og blev derfor slettet. --Allano (Skriv til mig her...) 10. jul 2009, 18:35 (CEST)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du har sat {{semibeskyttet}} på Bruger:Longio, men der skal mere til, før siden er beskyttet. Hvis du vil have brugersiden semibeskyttet, må du bede en administrator om at gøre det. Men når det så er sagt, er der umiddelbart ingen grund til at gøre det, da den ikke har været udsat for hærværk.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. jul 2009, 10:24 (CEST)

Ok. Har fjernet det nu--Longio 11. jul 2009, 10:26 (CEST)

Michael Jackson[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet din tilføjelse til Michael Jackson, da man skal være meget kritisk med de medier behandler historie. MSN.com kan ikke betragtes som pålidelig kilde. - den historie med at børnene er købt kan du læse mange steder på nettet, men hvis du nærlæser er hverken beløb, personsammenfald etc. det samme... vær kritisk når du citere sladderpressen. MVH. --Pusleogpixi 14. jul 2009, 20:54 (CEST)

Ok, det skal jeg huske fra nu af. --Longio 14. jul 2009, 21:17 (CEST)

Hej Longio! Du må ikke lægge billeder af covers på Wikipedia medmindre du har en tilladelse fra rettighedshaveren. Dvs. i dette tilfælde Microsoft. Jeg har derfor slettet billedet. --MGA73 24. jul 2009, 20:26 (CEST)

Kopi af HP-lyn[rediger kildetekst]

Hej Longio! Jeg har opdaget, at du har uploadet først én, så to kopier af Harry Potters lyn-ar: Først Fil:Harry_Potter_Lightning.gif og så Fil:Harry_Potter_LightningV2.gif. Mediawiki-softwaren markerer dem som dubletter og jeg kan heller ikke se nogen forskelle på dem. Jeg har derfor indstillet den "nye" udgave til sletning. Hvis du vil rette noget, bør du uploade en ny udgave ved at gå til Fil:Harry_Potter_Lightning.gif og vælge "upload ny udgave". Men jeg tror, du allerede selv har fundet ud af dette? Spørg endelig, hvis du har brug for hjælp! mvh Bruger:Nillerdk 3. aug 2009, 13:54 (CEST)

Jeg har slettet din HP-boks, da vi ikke er glade for brugerbokse, og én må være nok. Desuden kopierede du også {{Brugerbox}}. Vi har {{brugerboks}}. --Masz () 3. aug 2009, 18:19 (CEST)

Hej Longio.

Jeg kan se at du har oprettet en Harry Potter Portal, og tænkte derfor på om du gad hjælpe med at gøre listen Skuespillere i Harry Potter til FL. Den del der mangler er at redigere linkene ved hver person næsten således at de linker til de danske navne (har bare kopieret den engelske udgave). Derudover skal der oprettes nogle skuespiller-artikler ved dem som vi endnu ikke har på dansk wikipedia. Er du mand for at hjælpe lidt med det? Tænkte at det også ville se fedt ud på portalen med en FL :) Chrallle 4. aug 2009, 00:40 (CEST)

Ja, jeg kan godt hjælpe. Jeg har desværre ikke så meget tid idag, så det bliver nok imorgen. Skriv specifikt hvad jeg skal gøre, så gør jeg det. --Longio 4. aug 2009, 11:05 (CEST)
Det lyder rigtig godt. Det er egentlig meget simpelt. Den første opgave er nok bare at oprette alle de skuespiller-artikler som mangler. Det vil sige at du skal kigge på tabellen og oprette alle de skuespiller-artikler der mangler. Chrallle 4. aug 2009, 11:30 (CEST)

Opdatering
Hej Longio. Jeg har selv været i gang med artiklen nu, og mangler nu kun at redigere de henvisninger der skal føre til de forskellige elever på Hogwarts. Efter dette er der to punkter der skal ordnes.

  • For det første skal alle de røde ord gøres blå; det vil sige at vi skal have oprettet en hulens masse skuespiller-artikler. (Dette må du meget gerne gå lidt i gang med når du kan finde tid til det)
  • For det andet skal vi have ordnet "Noter"-afsnittet. Det er nogle engelske skabeloner, som vi ikke har på den danske wikipedia, som er blevet benyttet, og vi bliver derfor nødt til at oprette de samme skabeloner på den danske. Jeg forsøgte lidt men som du kan se er det ikke gået sådan helt vildt godt. Du må også gerne kigge lidt på det, men ellers må vi have nogle af de hardcore wikipedianere til at hjælpe lidt. EPO snakkede om at han ville skrive det på sin liste over ting der skulle laves.

Hej Longio, vil du være sød og tage stilling til hvorvidt du ønsker at genbruge alle de tilknyttede undersider (på nuværende tidspunkt 25 sider) for den tidligere Portal:Transformers i eksempelvis Wikipedia:WikiProjekt Transformers, som du ligeledes er initiativtager på? Efter at det blev besluttet, at portalen ikke kan eksistere uden en større brugertilslutning, er portalens tilknyttede undersider (præfikset "Portal:Transformers") nu gjort overflødige og skal derfor slettes. Forinden ville jeg dog lige sikre mig, hvorvidt du eventuelt ville ønske undersiderne flyttet til Wikipedia:WikiProjekt Transformers eller en sandkasse under dit eget brugernavn, hvor du selv er herre over indholdet, eller en anden sammenhæng?

Og i øvrigt ... Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, så husk venligst at bruge beskrivelsesfeltet lokaliseret lige over "Gem"-knappen :-) --Froztbyte 8. aug 2009, 23:35 (CEST)

Bare slet det hele.--Longio 9. aug 2009, 11:30 (CEST)

Skuespillere i Harry Potter som FL?[rediger kildetekst]

Hej Mirza

Jeg skriver, da jeg har genoptaget arbejdet med listen Skuespillere i Harry Potter, og er på vej til at gøre den til en fremragende liste. Jeg har fået konstruktiv feedback igennem en evaluering, som vist stadigvæk er igang, og har gang i en nominering til FL. Der er pt. 4 stemmer, som alle stemmer for, men der mangler stemmer før den kan vedtages. Da der nu kun er 3 dage tilbage før afgørelsen har jeg set mig nødsaget til at prøve at nå ud til lidt flere end de der har stemt. Jeg kan se at du tidligere har stemt ved afstemninger om Harry Potter relaterede artikler, så håbede derfor at du atter engang ville være behjælpelig med kritik og evt. stemme. På forhånd mange mange tak :-) --Chrallle (diskussion) 23. aug 2016, 10:48 (CEST)

Så er der hermed gjort --Longio (diskussion) 23. aug 2016, 11:10 (CEST)
Fornemt tak! :-) --Chrallle (diskussion) 23. aug 2016, 11:13 (CEST)