Brugerdiskussion:PiaHofmannSørensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej og Velkommen til!

Tak for dine tilføjelser om Peter Jørgensen. Du henviser til nogle avisudklip. Det vil være super, hvis du kan skrive præcis, hvilke udklip der er tale om (eksempelvis "Dagbladet Politiken, 16. august 1936" eller tilsvarende). Har du yderligere informationer om hans boksekarriere, er du velkommen til at tilføje og meget gerne med kilde.

Du får også en boks nedenfor, hvor du kan læse lidt mere om Wikipedia. Pugilist (diskussion) 19. okt 2014, 13:26 (CEST)

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, PiaHofmannSørensen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 19. okt 2014, 13:26 (CEST)

Henvisning til udklip[rediger kildetekst]

Hej (det tog lige lidt tid af finde ud af, hvordan jeg kunne besvare dit spørgsmål. Jeg har henvist til det blad, hvor der er beskrevet noget om min farfars kamp - det er i linien oppe over - er det den rigtige måde at gøre det på? Jeg har set et eller andet sted, at man kun må gengive ganske lidt af teksten, derfor har jeg ikke skrevet mere. Bedste hilsner fra Pia - et stolt barnebarn :o)PiaHofmannSørensen (diskussion) 19. okt 2014, 13:49 (CEST)

Hej Pia,
Det er helt ok med henvisningen.
Jeg så at du også lagde et billede op, hvilket er super. - MEN Commons går meget op i rettighederne til de billeder, der lægges op. Billeder med tvivlsom licens bliver slettet ret konsekvent. Du har i licensangivelsen angivet "own work". Det er der nok nogle, der vil stille spørgsmålstegn ved, da du næppe er den person, der har taget billedet, hvorfor du nok kan opstå problemer med billedet og den tilhørende licens.
Efter dansk ophavsret er billedet ikke beskyttet, men billedet skal også være frit i USA. Du bør indsætte {{PD-1996|Denmark|January 1, 1996|In public domain in Denmark; first published in Denmark}} som licens, hvilket forhåbentlig vil hindre at filen slettes. Det kræver selvfølgelig, at billedet rent faktisk er offentliggjort første gang i Danmark.
Det er lidt bøvlet, men som nævnt lægges der betydelig vægt på, at billederne frit kan bruges og at der ikke er ophavsrettigheder knyttet til billederne. Pugilist (diskussion) 19. okt 2014, 14:13 (CEST)

Ejer af billedet[rediger kildetekst]

Hej igen. Nu har jeg forsøgt at sætte den korrekte angivelse ind på billedet (håber jeg har gjort det rigtigt) - tak. Når jeg tænker mig om, er jeg selvfølgelig bekendt med ophavsret på billeder og det er rigtig nok ikke mig, der har taget billedet. Bedste hilsner fra Pia. 93.162.148.65 19. okt 2014, 14:45 (CEST)