Brugerdiskussion:Runesq

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Runesq! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. mar 2019, 12:34 (CET)

Hej Rune. Du skal være hjertelig velkommen til at bidrage på dansk Wikipedia, og jeg har noteret mig, at du har lavet en rettelse på denne artikel. Som du selv nævner i opsummeringen, var det tidligere indhold givetvis noget sludder (jeg har ikke faglighed til at kunne bedømme dette), men jeg bliver nødt til at sige, at det ikke er bedre at indsætte en ren kopi af en anden tekst. Dette er en overtrædelse af ophavsretten, og den tillader vi simpelthen ikke. Nu var det jo ikke nogen lang tekst, du indsatte, så jeg har forsøgt mig med en lettere omskrivning for at undgå en egentlig overtrædelse af ophavsretten. Når vi skriver på Wikipedia, er det vigtigt, at vi skriver med vore egne ord, men samtidig at teksten er troværdig, hvilket vi søger at vise ved indsættelse af kilder (som du jo også gjorde).

Jeg håber, at du forstår problematikken. Min kommentar har forhåbentlig ikke afskrækket dig fra at bidrage fremover. For eksempel kan du måske forbedre den stump artikel, der er om kulturel kapital. Jeg stødte på et større stykke om Bourdieu, hvor der er mere at hente. Som nævnt er det ikke mit fag, så jeg vil nok ikke turde kaste mig ud i en større udvidelse på baggrund af denne kilde, men måske kan du - så vil jeg gerne læse det :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. mar 2019, 12:34 (CET)