Brugerdiskussion:Sarrus/Arkiv 11

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sarrus.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

10-årsklubbben[rediger kildetekst]

Hei, Sarrus,

Jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskussion) 2. sep 2018, 22:40 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[rediger kildetekst]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Nyheder for oktober 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2018[rediger kildetekst]

Ion Gigurtu[rediger kildetekst]

Hvad er vitsen med at have alle parametrene når data hentes fra Wikidata? mvh, Mycomp (diskussion) 7. dec 2018, 10:21 (CET)

Hvis der nu kommer en bruger, der ikke har forstand på Wikidata, kan denne rette det lokalt i skabelonen, hvorefter en mere kyndig bruger kan rette det på Wikdata og fjerne det lokalt. Af lignende årsag har jeg argumenteret for, at samtlige parametre skal være på dansk, så man kan rette fejl og lign., hvis man ikke kan “udenlandsk”. Når det er sagt, havde du heller ikke angivet en begrundelse for fjernelsen.
- Sarrus (db) d. 7. dec 2018, 15:33 (CET)

Nyheder for januar 2019[rediger kildetekst]

Datoer på dawiki[rediger kildetekst]

Halløj. Jeg så, at du har tilbagerullet min redigering på Søren Bjerg med citatet: "Enwikis regler gælder ikke på dawiki." Det kan jeg godt leve (selvom jeg ikke er enig), men skal vi ikke få skrevet vores egne regler ned et sted, så brugere som mig, der også bruger enwiki, forstår, at enwiki og dawiki ikke er det samme? —Biscuit-in-Chief. Godt nytår 3. jan 2019, 21:41 (CET)

Alle projekter har hver sine regler om dette og hint. Det betyder ikke, at man skal lave lokale regler for alle de regler, der findes på alskens andre projekter. Tænk, hvis der kom en bruger fra en anden sprogudgave, der har en tredje praksis/regel/norm/politik og dernæst en fra et fjerde projekt. Dawiki er sideordnet med enwiki - ikke underordnet. Det er helt fast praksis på dawiki at linke datoerne i biografiers intro.
- Sarrus (db) d. 3. jan 2019, 21:45 (CET)
Halløj. Det var ikke helt det, jeg mente, men der er faktisk et sted, hvor man kan læse om normerne: Wikipedia:Stilmanual, og b.la. dette om datoer står derinde. Min fejl. —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 6. jan 2019, 02:31 (CET)
Det lød ellers som om, at du er uenig i, at enwikis regler ikke gælder på dawiki, men det var måske ikke sådan, det skulle forstås? For i givet fald skulle alle andre sprogudgavers regler jo også gælde her, da enwiki ikke er noget særligt, men blot ét af flere hundrede sprog, som Wikipedia findes på.
- Sarrus (db) d. 6. jan 2019, 08:48 (CET)

Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for marts 2019[rediger kildetekst]

Annoncer
Flere kvinder på Wiki



Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for maj 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]


Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]

Glædelig Jul[rediger kildetekst]

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:22 (CET)

Oversættelse af nybegynderværktøjet på Translatewiki[rediger kildetekst]

Hej Sarrus

Da du har Translatewiki på din linksamling, ville jeg høre om du har tid, lyst og mulighed for at hjælpe med oversættelsen af det nye nybegynderværktøj på Translatewiki. Værktøjet bliver søsat d. 24. februar, og mangler stadigvæk en del oversættelser. Du kan læse mere om det nye værktøj på Wikipedia:Landsbybrønden/Upcoming deployment: Growth team tools. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 16. feb 2021, 16:58 (CET)

Det kan jeg ikke lige love. Kan du ikke spørge på en fællesside?
- Sarrus (db) d. 16. feb 2021, 18:49 (CET)
Forståeligt. Har lavet opslag om selve nybegynderværktøjet på opslagstavlen og teknisk forum allerede, og vil helst ikke spamme. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 16. feb 2021, 19:51 (CET)

How we will see unregistered users[rediger kildetekst]

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

4. jan. 2022, 19:12 (CET)

Eisbjerghus Efterskole[rediger kildetekst]

Hej Sarrus jeg forstår ikke hvorfor du har blokeret redigerings adgang til Eisbjerghus Efterskole jeg tilføjede 2 kilder og fakta om Lars tegen og om de fire efterskoles samarbejde hvor er problemet? Efter min mening syntes jeg det er uprofessionelt at slette fakta uden at læse det igennem først.

Eisbjerghus Internationale Efterskole er en international efterskole med fokus på læring og kulturmøde. Efterskolen blev grundlagt i 1996 af Lars Tegen[1], som er Mand til Charlotte Tegen der stadig hjælper efterskoleeleverne under og efter deres ophold. Skolen ligger sammen med tre andre efterskoler (Viby Efterskole, Nørre Åby Efterskole og Vesterdal Efterskole) i Nørre Aaby. Disse 4 efterskole samles til tider på tværs blandt andet til Vesterdal festivalen men også bare fodboldkampe og bålhygge.

@KUPEENværtshus: Jeg tillod mig lige at gendanne siden. Bare tillføj, hvad du vil tilføje i bunden af siden uden at slette resten af sidens indhold. Men til svaret: Når du vælger at begå personangreb sammen med resten af teksten, du skriver, må man forvente at resten ryger i samme ombæring. Så er der noget, der tyder på, at man ikke kan stole på resten af det, du skriver. Og når jeg har beskyttet siden, var det fordi flere brugere havde lavet enslydende personangreb på siden. Jeg har en mistanke om, at begge brugere er dig. Hvis du lover at undlade flere personangreb, kan jeg låse siden op igen. Svigter du dette, vanker der en blokering.
- Sarrus (db) d. 19. jun. 2022, 09:04 (CEST)[svar]
Godaften
nu ved jeg ikke hvad definitionen af personangreb er, men jeg tvivler stærkt på det noget jeg har begået. jeg kan også garantere at det ikke sker igen, hvis du uddyber hvad det er.
vh. Kupeen Nørre Aaby (Skrev KUPEENværtshus (diskussion • bidrag) 19. jun. 2022, 22:44‎. Husk at signere dine indlæg.)
Med personangreb antager jeg at Sarrus henviser til denne og denne redigering, hvor du har skrevet "Fuck Økonom"; dette er personangreb og fuldstændig uacceptabelt. Som tydeligvis tæt knyttet til Eisbjerghus bør du afholde dig fra at skrive i artiklen. — Biscuit‑in‑Chief :-) (DiskussionssideBidrag) 19. jun. 2022, 23:26 (CEST)[svar]
nu efterlod jeg bare et citat efter at økonom havde været træls over en længere periode. KUPEENværtshus (diskussion) 19. jun. 2022, 23:46 (CEST)[svar]
Men kan godt se det var lidt ved siden af, da den eneste relation citatet havde til Eisbjerghus Internationale Efterskole var at det var den side Økonom havde udøvet sin hærværk. KUPEENværtshus (diskussion) 19. jun. 2022, 23:48 (CEST)[svar]
Jeg tror bare du skal være glad for, at din redigeringsadgang ikke er inddraget for en længere periode. Du har fået rigeligt med snor. --Pugilist (diskussion) 19. jun. 2022, 23:51 (CEST)[svar]
hvem?? KUPEENværtshus (diskussion) 19. jun. 2022, 23:52 (CEST)[svar]

Det er ikke "lidt ved siden af" at skrive "fuck nogen". Det er fuldstændig uacceptabel sprogbrug som udtrykker stærk foragt for den nævnte person. At det efterfølges med et forsøg på at berettige udtrykket ved at beskylde den nævnte bruger for hærværk, viser manglende forståelse for man omgås hinanden på en ordentlig måde. Selv hvis Økonom havde lavet hærværk - hvilket ikke er tilfældet - ville det stadig være fuldstændig uacceptabel sprogbrug. Stod det til mig var KUPEENværtshus allerede blokeret for grov personangreb. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. jun. 2022, 00:14 (CEST)[svar]

Jeg bliver nød til at kommentere på denne her snor, fordi det er da fuldstændigt vanvitigt hvad kupeen bliver udsat for. Chikane fra hvad? fem bruger. Bare for en lille svupser som Kupeen har lovet at rette op på. Og hvad sker der for at redigering bliver fjernet for alle på eisbjerghus' wiki. Kan godt kartebolle i at Kupeen måske skal have en måneds pause, men hvorfor skal en fejl fra økonom gå ud over alle der er interesserede i at udvide andres viden om Eisbjerghus Efterskole. Jeg vælger ingen side, dog syntes jeg stærkt at Eisbjerhus wiki skal have mulighed for at blive forbedret igen. Tak - Peter Peter Mosengaard (diskussion) 20. jun. 2022, 00:58 (CEST)[svar]

Der er noget, der tyder på, at Bruger:KUPEENværtshus, Bruger:Peter Mosengaard (der blev oprettet lige før ovenstående kommentar) og Bruger:Økonom1972 (der er evighedsblokeret) er den samme person. @Kaare, KnudW og Sir48: Noget, der kunne CU-tjekkes?
- Sarrus (db) d. 20. jun. 2022, 07:18 (CEST)[svar]

Det er virkelig fedt Sherlock, men før du tilkalder Watson kan du så ikke åbne for din uprofessionelle nedlukning af Eisbjerghus Efterskole wiki side. KUPEENværtshus (diskussion) 20. jun. 2022, 10:13 (CEST)[svar]

Litterær oversættelse[rediger kildetekst]

Hej. Hjælp venligst med at forbedre artiklens grammatik. Dansk er ikke mit modersmål. User96347 (diskussion) 18. maj 2023, 08:23 (CEST)[svar]