Brugerdiskussion:TherasTaneel/Arkiv 2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:TherasTaneel.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Wikipedia:Landsbybrønden/Referencer/Henvisninger/Kilder. Hvad skal det hedde?[rediger kildetekst]

Se ovenstående. --Kontoreg 1. nov 2013, 14:01 (CET)


Kære TherasTaneel!

Jeg kan se du har lavet mange redigeringer om film og tv, herunder Olsen-bandenserien. Derfor tænker jeg at du vil kunne bidrage med i hvert fald lidt mere til min nyoprettede artikel om Bøffen.

Har du lyst til det?

Hilsen og god weekend Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. nov 2013, 19:19 (CET)

Yep, har startet med at tilføje lidt om hvilke danske film figuren optræder i, så det er nemmere at finde detaljer. I lige måde, god weekend. :) TherasTaneel (diskussion) 1. nov 2013, 21:05 (CET)


De stillede mig et Spørgsmaal. Premierlieutenant i Flaaden Henrik Gerner Olrik (1841-1876) var i fem Aar i fransk Marinetjeneste. Hans Oldesøn Jes Olrik (f. 1939) gemmer stadig i sit Sind og i hans Lejlighed til Minde om hans Oldefar Æreslegionen, som Premierlieutenanten modtog. I øvrigt var Hofjægermesterinde Catharina Elisabeth Stemann (f. Olrik) næppe Hofjægermesterinde, medens hun ugift endnu hed Olrik, der rimer paa Molrik. Jes Olrik (f. 1939) har faa Aar tilbage bekostet nye Gravstene paa Helsingør Kirkegaard for hans Oldefar Premierlieutenant i Flaaden Henrik Gerner Olrik og dennes Søster Hofjægermesterinde Catharina Elisabeth Stemann (f. Olrik). Hvid Marmor er ikke langtidsholdbar paa vore Breddegrader. Jes Olrik lader sig næppe forhekse af hvid Nougat, saaledes som det var tilfældet for Edmund i Børnebogen Løven og Heksen af C. S. Lewis. (Skrev Prebenped (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg mindes ikke at have stillet et spørgsmål, hvor dette svar besvare det, men nuvel, det var da en god historie. Synd, at hvid marmor ikke holder. TherasTaneel (diskussion) 1. nov 2013, 20:58 (CET)

Man kan også vende det om: Det er ikke synd, at Gravstene af hvid marmor har en begrænset holdbarhed. Det er et glimrende initiativ at udskifte udtjente Gravmonumenter, hvis man samtidig har betalt for, at Gravstedet bevares mange år i fremtiden. Artiklen om Olrik var oprindeligt en afskrift af Salmonsens Konversationsleksikon fra 1924. Den var skrevet dengang, man skrev navneord med stort. Gehejme-konferensraad, bemærk ODS. Det giver ikke mening, at man i dag vælger at rette til gehejmerådskonferensråd, selvom danskere ofte værdsætter, at alting er småt. I den oprindelige artikel om Olrik på Wikipedia stod der kgl. Baadmand i stedet for korrekt kgl. Raadmand, der stod endvidere, at Malerinden Benedicte Olrik var født 1681 i stedet for korrekt 1881. Det er en god idé, at flere redaktører kan supplere hinanden i en Wikipedia artikel, hvis de kan enes. For mit eget vedkommende blev jeg læreruddannet på et lærerseminarium 1978 med dansk som et linjefag.

Ja, det kan der være noget om, og samtidig bevare de gamle fag, der vist ikke har det for let. Med hensyn til Salmonsens, jeg foretrækker også selv visse ord med stort, da det ofte er nemmere at forstå meningen, men det er ikke sådan læserne, og andre for den sags skyld, vil have det, som du selv skriver. Det kan vist ikke undgås på wikipedia, at nogen indsætte ukorrekte oplysninger eller andet gøgl, men hvis danskerne ville deltage lidt mere, var der hænder nok til at skrive og rette. Hmm, men du skal da være velkommen til, at stille forslag om ændring af retskrivningen, men jeg tror ikke folk vil have det tilbage. p.s. husk de fire ~~~~ for at skrive en signatur. TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 02:21 (CET)

Tak for rådet om signatur, dette har jeg ikke hidtil anvendt. I tilfældet Premierlieutenant Henrik Gerner Sneedorff Olrik (1841-1876), fødtes hans søn Henrik Gerner Sneedorff Benedict Olrik (1876-1949) senere det år, hvor hans fader var død. Premierlieutenantens moder var Helene Christine Rosenørn (1813-1892), der var Helsingørs borgmesterfrue og Førstedame 1849-1875. "What does it matter if you´re born in a Duckyard So long as you´re hatched from the egg of an Eagle?"

Soaring high? TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 02:42 (CET)


Svenske krigsskibe[rediger kildetekst]

Hej Taneel ! Med henvisning til dit spørgsmål g.d., har jej desværre ikke speciel kendskab til svenske krigsskibe i den periode duu efterlyser.

Med venlig hilsen

--Ultraman (diskussion) 3. nov 2013, 11:20 (CET)

Det var ærgerligt, spørgsmålet gik blandt andet på om fordrivelsen af skibe, der kun var beregnet til kamp på søen, af en fæstnings kanoner, var nogen særlig stor bedrift? det lyder ikke sådan. TherasTaneel (diskussion) 3. nov 2013, 12:52 (CET)
Det har jeg ikke nogen relevant kommentar til, desværre. --Ultraman (diskussion) 4. nov 2013, 18:25 (CET)


Uforstående[rediger kildetekst]

Hvorfor har du flyttet følgende sætning? https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ALandsbybr%C3%B8nden%2FReferencer%2FHenvisninger%2FKilder._Hvad_skal_det_hedde%3F&diff=7349489&oldid=7349485 Ville det ikke være mere hensigtsmæssigt, at finde ud af hvem som har skrevet denne sætning, fordi der er ingen signatur og kan vil ikke betragtes som en tilkendegivelse, så længe der ikke er tilknyttet en signatur. Med andre ord - det giver ingen mening, at flytte rundt på noget som i forvejen ikke er validt. Mvh. --Kontoreg 4. nov 2013, 09:52 (CET)

Hej, det er meget let, det mig. Efter at Rmir2 skrev "Håber, at alle kontrollerer, at deres stemmer nu også står det, hvor de skulle efter, at formuleringerne er lavet om", ville jeg ikke lade den stå og rode. TherasTaneel (diskussion) 4. nov 2013, 16:18 (CET)
Kunne du så ikke have tilføjet signatur samtidig med flytningen? Nåh, det behøver vi jo ikke bekymre os om nu, da Dannebrog Spy har tilføjet den. Mvh Asger (diskussion) 4. nov 2013, 16:56 (CET)
Jeg mente de to kommentare som rmir havde efterladt omkring den i historikken var rigeligt, men jo - beklager, mente det var indlysende hvorfor. TherasTaneel (diskussion) 4. nov 2013, 16:58 (CET)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen CarinaT (diskussion) 21. nov 2013, 17:43 (CET)

Er der nogen særlig du mener? TherasTaneel (diskussion) 21. nov 2013, 17:46 (CET)

Alle dine ændringer. Det ser ikke rigtigt ud til du beskriver noget som helst. Tænkte på det, da du puttede en slet-skabelon på en artikel, hvilket ville være rart for en admin at se i beskrivelsen på seneste, men det er åbenbart det hele. Det gælder også når du sætter skabeloner ind eller whatever ellers - det er simpelthen bare så rart at kunne se i historikken, når man lige skal overskue en artikel. Og når du er en af patruljanterne burde du også være med til at gøre det nemt for folk (det sidste er nok mest min personlige holdning, men det er en generel norm at beskrive ændringer). --CarinaT (diskussion) 21. nov 2013, 17:51 (CET)
Ja, det er for ikke samtidig at "larme" for meget i SÆ, men skal nok forsøge at huske det. Og enig i din personlige holdning ;) TherasTaneel (diskussion) 21. nov 2013, 17:56 (CET)

Det er altså ikke for at være efter dig - bare fordi det virkelig hjælper resten af os meget. De der ændringsbeskrivelser skal være der hver gang. Du er stort set den eneste (bortset fra helt nye brugere), der ikke gør det, hvis man kigger på seneste på et tilfældigt tidspunkt. Det gælder altså også, hvis man blot ændrer formattering, havde glemt en typo, erstatter noget af en skabelon, etc. Mht. at larme i SÆ, så larmer det langt mere ikke at beskrive, for så er folk nødt til at gå ind og se, hvad der rent faktisk er sket. --CarinaT (diskussion) 29. nov 2013, 08:03 (CET)

Med de fantasifulde bud rundt omkring på ændringsbeskrivelser, bliver man nød til at kigge alligevel. Men du har ret, beklager. TherasTaneel (diskussion) 29. nov 2013, 08:10 (CET)


Ggeomærkning savnes til Coord wd[rediger kildetekst]

Hej. Jeg vil ændre {{geomærkning savnes}} til {{coord wd}} med bot - så du behøver ikke gøre det manuelt. Og jeg vil også tilføje {{coord wd}}, hvor koordinater er på wikidata - der er 10.000 stk. --Steen Th (diskussion) 26. nov 2013, 10:55 (CET)

Hejsa. Hmm, jeg er ikke helt med på f.eks. Tunis er helt zoomet ud i øjeblikket, hvad og hvor skal ændres for at den vises korrekt? TherasTaneel (diskussion) 26. nov 2013, 12:12 (CET)
Jeg har dokumenter, da man kan bruge "type=city", som input til {{coord wd}} - det vil hjælpe. Og hvis ikke - så må jeg kigge på. Jeg har ikke tjekke det endnu. --Steen Th (diskussion) 26. nov 2013, 12:41 (CET)
Ja, det læste jeg, men det virker ikke i dét tilfælde, men om ikke andet er der kort indtil videre under alle omstændigheder. TherasTaneel (diskussion)


Tak for din støtte til København som FA.

Jeg har nu nomineret Københavns historie til GA. Hvis du har mulighed for det vil jeg meget gerne have dine kommentarer og stemme på den også. --Santac (diskussion) 27. nov 2013, 17:27 (CET)


Hvordan fik du den der infoboks til at virke, jeg fattede ikke hvad der var galt. Prøv at gå tilbage i historiken og se hvordan boksen så ud før jeg rettede. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 02:50 (CET)

Jeg ændrede i skabelonen. ;) Der var ikke noget galt med det du skrev, det var skabelonen der ikke virkede, den manglede bundstreger og klammer et par steder. TherasTaneel (diskussion) 29. nov 2013, 02:54 (CET)

Ok så virker det vel på alle artikler :) BRAVO! Jeg kunne godt se det jeg lavede var "hønsestrik", men blev træt af at se de der klammer. Så kan jeg vel rulle mine hønsestrikredigeringer tilbage på de to andre artikler jeg rettede ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 03:05 (CET)

Yep - det var så lidt :) TherasTaneel (diskussion) 29. nov 2013, 03:10 (CET)

Kan du evt. hjælpe mig med milepælen på Slaget ved Wien, jeg er ved at forsøge at nominere den til GA, men fatter ikke hvordan man gør :( mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 03:14 (CET)

Hmm, så langt er jeg desværre ikke nået endnu. En af de andre ved det nok. :) TherasTaneel (diskussion) 29. nov 2013, 03:16 (CET)


Jeg har nomineret Slaget ved Wien til GA. Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne have dine kommentarer og evt. støtte til nomineringen. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 10:13 (CET)

Yeps, det ser fint ud, men mangler lidt - kommentar på siden. I øvrigt, nu har jeg ikke set efter om det er dig, der har lavet det; men rigtig god beskrivelse ved billederne. TherasTaneel (diskussion) 30. nov 2013, 05:36 (CET)


Tilbagerulning af ændringer på artiklen Konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001[rediger kildetekst]

Jeg bliver nød til at vide hvorfor du har tilbagerullet mine ændringer jævnfør debatten i artiklens diskussionside. Ja, jeg foretrækker også enighed frem for alt, men det kom forhåbentligt ikke som en overraskelse at jeg ville slette det? Der var givet en varsel der rækker længere end en måned, og der har ikke været nogen protester what-so-ever hvad det angår. Det eneste svar i al den tid jeg har ventet er fra Dannebrog Spy, som, vil jeg mene, ifølge hans logik faktisk giver mig ret i det omdiskuterede. I hvert fald, så er det min ærlige holdning at hans argumentation slet ikke slår igennem, og derfor gav jeg mig selv grønt lys til at gennemføre de planlagte ændringer. Det er min holdning at ændringer og tilføjelse af nyt skal diskuteres, men når der ikke er nogen diskution/indvendinger, eller hvis disse indvendinger er uden hold, så er rettelser og tilføjelser helt i orden. Men hvis jeg ikke må lave ændringer uden der er blevet diskuteret i et uanet mængde tid og størrelse, hvordan kan det så være at man måtte tilføje debunkingen til at starte med overhovedet? Den er trods alt slet ikke diskuteret eller foreslået på diskussionsiden. Der er ingen diskussion what-so-ever om hvorfor der skulle være sådanne afsnit på trods af det kontroversielle indhold de består af. Derfor beder jeg dig om at annulere tilbagerulningen, medmindre du kan komme med et godt argument hvorfor det ikke skal være sådan. Lukan27 (diskussion) 4. dec 2013, 20:41 (CET)

Det er rigtig det du siger, efter min mening altså. Men kan ikke helt se, hvorfor en masse specifikationer; som flytype osv. skal ud med badevandet? TherasTaneel (diskussion) 4. dec 2013, 20:48 (CET)


Hej!

Jeg har lige kigget på ikke patruljerede ændringer til Satanisme. Jeg har svært ved at danne mig et overblik over hvor reelle de mange IP-redigeringer er?! Men jeg kan se at du at gendannet nogle gange, så jeg ville høre hvad dit take er på sagen?

--VicVal (diskussion) 23. dec 2013, 14:48 (CET)

Hmm, det jeg har set indtil videre, mener jeg er nogenlunde. Men ikke nødvendigvis i de rigtige afsnit, så den skal gennemgåes ved lejlighed. :) TherasTaneel (diskussion) 31. dec 2013, 13:40 (CET)


Hej, kan du hjælpe mig med at forbedre dette, tak: Katedralen i San Cristóbal de La Laguna.--83.40.236.162 23. dec 2013, 17:29 (CET)


Kultur i København som GA[rediger kildetekst]

Hej TherasTaneel
Tak for din støtte til København som FA og Københavns historie som GA.

Jeg har nu nomineret Kultur i København til GA. Hvis du har mulighed for det vil jeg meget gerne have dine kommentarer og stemme på den også. --Santac (diskussion) 28. dec 2013, 08:10 (CET)


Flytteforslag på en film[rediger kildetekst]

Hej. Du har sat et flytteskabelon på The Time Machine (film fra 2002). Normalt bruger den form på flertydig-film med fra. Vil du holde fast i dit forslag?. --Steen Th (diskussion) 12. feb 2014, 17:42 (CET)

Erm - mangler der ikke et ord i midterste sætning? Men nah, bare at de bliver skrevet ens. TherasTaneel (diskussion) 16. feb 2014, 06:04 (CET)


Aage Andreasen[rediger kildetekst]

Hej Theras, har du nogen relation til Andreasen? Har set at du er den originale forfatter til hans wiki. Jeg kan sende nogle spaendende ting over hvis du har interrese. Cbb25@cam.ac.uk er min email addresse.

C

Hej Eubruin, næh ikke hvad jeg ved af. Jeg må tilstå, at jeg er ikke helt med på hvilken wiki du mener, men hvis han er herpå, er det da muligt jeg har redigeret på siden. TherasTaneel (diskussion) 26. feb 2014, 16:51 (CET)


Er du sikker på, at novellen Pernille er en del af Tunge melodier? Så vidt jeg kan se, er det vist kun noget som er udgivet i skolebogsform. Linket til Arkivet tvivler jeg på er autoritativt. Alt hva jeg har kunnet finde om novellesamlingen er uden novellen. Pugilist (diskussion) 31. maj 2014, 00:44 (CEST)[svar]

De fleste steder på nettet siger Tunge melodier, men da jeg ikke har den bog selv - nej, desværre. Skal jeg fjerne det igen? TherasTaneel (diskussion) 31. maj 2014, 00:47 (CEST)[svar]

Den er muligvis med i nogle udgaver; tilsyneladende dem, som gymnasieeleverne trækkes med. Jeg har sat en kilde mangler på, så må vi se, om nogen kan opklare det. Pugilist (diskussion) 31. maj 2014, 00:49 (CEST)[svar]


Hej TT, i ovenstående artikel ses nedenstående meddelelse nederst på siden. Jeg kan ikke finde fejlen i kodningen, er dette noget, som du kan hjælpe mig med?

Fodnotefejl: <ref>-tags findes, men ingen <references/>-tag blev fundet -bruger:Kontoreg

Hejsa ;) et sted under eksterne henvisninger og ned, men jeg har ikke fundet den specifikke endnu. TherasTaneel (diskussion) 17. jun 2014, 21:24 (CEST)
Hmm, det ser ud til det bare er {{reflist}}, der ikke kan vise referencer længere nede end den selv. TherasTaneel (diskussion) 17. jun 2014, 21:35 (CEST)
Jeg har også prøvet, at flytte {{reflist}} helt ned i bund af artiklen, men lige meget hjælper det. Jeg har kontrolleret alle referencerne flere gange uden at kunne finde fejl. Jeg har opgivet at finde fejlen, men følger spændt med, såfremt der er en bruger, som kan løse problemet. --Kontoreg(Henvendelse) 18. jun 2014, 10:57 (CEST)
Det ser ud til at det har en god virkning at placere {{reflist}} nederst - Se demo:
https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Hj%C3%A6lp:Sandkassen&oldid=7660275
-- Mvh PHansen (diskussion) 18. jun 2014, 11:38 (CEST)
Ja, nu virker det uden fejlmeddelelse - mystisk- . --Kontoreg(Henvendelse) 18. jun 2014, 14:53 (CEST)

Yep, godt i fik det til at virke på den ene eller anden måde. TherasTaneel (diskussion) 18. jun 2014, 16:32 (CEST)


Vi savner dig på chatten, kommer du ikke på? :) --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 23. jun 2014, 22:38 (CEST)

Erm, tjo - hvis jeg kunne få den åbnet rigtigt, du har vel ikke et link? TherasTaneel (diskussion) 23. jun 2014, 22:42 (CEST)
link --Pelle Hansen 20. jul 2014, 23:26 (CEST)

Mange tak - Jeg fandt ud af det og fik derefter hjælp, selvom jeg ikke kommer så forfærdeligt meget på chatten. Jeg går ud fra, at det er en tilvænningssag, så det kommer vel med tiden ;) TherasTaneel (diskussion) 21. jul 2014, 00:43 (CEST)


Dit input ønskes[rediger kildetekst]

Hej TherasTaneel, jeg kunne godt tænke mig at høre din mening ang. Skabelondiskussion:Diskussion#Opdatering af skabelonen?. På forhånd tak, InsaneHacker (diskussion) 22. jul 2014, 19:34 (CEST)


Hejsa. Du kender nok mere til COunter Strike-klaner end jeg gør. Kunne du kaste et blik på min disk.side vedr. 2640-klanen? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. aug 2014, 22:29 (CEST)

Hej - ja jeg har set den, men desværre kender jeg ikke meget mere til cs-klaner end dig. Det er muligt, at det er den mest benyttede, men det bliver nok svært at finde noget ordentligt om det, siden danske medier af ukendt årsager ikke beskæftiger sig så meget dybere, end anmeldelser af spil. Ekstra Bladet til nøds måske... men...hvad med en sandkasse, så kunne man se på resultatet bagefter? TherasTaneel (diskussion) 8. aug 2014, 22:40 (CEST)
Fortrinlig ide. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. aug 2014, 22:41 (CEST)


Alderskabelon[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har fundet at George Bernard Shaw og William Henry Bragg har fået skabelonen {{dato og alder}} - du ville nok have brugt {{dødsdato og alder}}. --Steen Th (diskussion) 16. aug 2014, 15:47 (CEST)

Hejsa, yep - det var i hvert fald meningen :) tak TherasTaneel (diskussion) 16. aug 2014, 16:05 (CEST)


Prins Malchezaar af Karazhan[rediger kildetekst]

Hej TherasTaneel, frem for at slette Prins Malchezaar af Karazhan på grund af notabilitet, kunne han blive skrevet ind i Figurer fra Warcraft, og siden kunne bruges som redirect, og så er problemet løst (synes jeg) --Zoizit (diskussion) 24. aug 2014, 12:35 (CEST)

Hejsa - tjo det kunne han vel, jeg syntes ikke helt det løser problemet, men...alright for min skyld mindre alarm, er det noget du eller Kidbs gør? TherasTaneel (diskussion) 24. aug 2014, 18:25 (CEST)
TherasTaneel jeg skal nok skrive ham ind ---Zoizit (diskussion) 26. aug 2014, 22:20 (CEST)

Modstandsfolk (i Hvidstengruppen)[rediger kildetekst]

Hej TherasTaneel,

Jeg så du rettede i Johan Kjær Hansen, tak for det.

Jeg har koordineret lidt med Bruger:BillyDK om det: Brugerdiskussion:BillyDK#Hvidstengruppen, og overbeviste ham om at det er en fordel hvis alle disse modstandsfolk bruger samme infoboks, se f.eks. Marius Fiil.

Så fremstår informationen om dem mere ens, så det er lettere at læse. Fremfor Bioinfo2, så har 'Infoboks person' som bliver brugt hos de andre medlemmer den fordel, at de har det (desværre) relevante felt med 'dødsårsag'.

BillyDK har nok travlt med noget andet, for han kom ikke tilbage til Johan Kjær Hansen, så du er meget velkommen til at se på de andre medlemmer af Hvidstengruppen, og rette Johan Kjær Hansen til med 'Infoboks person' (og andet du mener der kan være nyttigt).

Selv arbejder jeg mest på den engelske version af disse biografier, derfra kan man kopiere en del kilder.

Mvh, Lklundin (diskussion) 29. nov 2014, 10:13 (CET)

Hejsa og selv tak - også for dit arbejde på Wikipedia. Ser det også som en fordel at kunne benytte samme infoboks så meget som muligt; man kunne udvide den med dødsårsag, men generelt burde en eller anden, eller nogle gennemgå de danske infobokse for at forbedre fejl og mangler. Hvis jeg kommer forbi artiklerne før nogen anden, selvfølgelig, men tiden er knap i øjeblikket. TherasTaneel (diskussion) 1. dec 2014, 03:25 (CET)
Angående udvidelse af den 'infoboks person', som er rimelig passende på faldne modstandsfolk, så kunne den passende udvides med noget i retning af politisk tilhørsforhold, en del af disse folk var jo kommunister, mens andre ikke var. Lklundin (diskussion) 1. dec 2014, 16:58 (CET)
Bestemt, det skulle vel ikke være særlig svært at få tilføjet - især fordi den allerede har f.eks. religion. Jeg så du endnu ikke har fået noget svar på diskussionssiden, så måske kunne du også tilføje hvad du mener mangler og skrive til nogle af dem, der før har rettet andre infobokse om de ikke kan tage et kig på siden, for at få sat gang i sagerne. TherasTaneel (diskussion) 1. dec 2014, 18:52 (CET)
Den med at tilføje politisk tilhørsforhold er jeg helt enig i ! - jeg kikker også forbi artiklerne når tiden indimellem melder sig til det, har blandt andet rettet på Søren Peter Kristensen og sat infoboks ind hos ham - generelt kunne vi godt bruge flere kilder så artiklerne kan udvides, eksempelvis om livet før krigen - vh. --BillyDK (diskussion) 1. dec 2014, 23:14 (CET)

Æbleflæsk[rediger kildetekst]

Det gør det jo ikke mere rigtigt, at æbleflæsk skulle være fynsk egnsret.

Det er en national danskret. At retten repræsenterer fyn i afstemningen om danmarks nationalret gør den ikke til en fynsk egnsret, så skulle stegt flæsk med persillesovs være sønderjysk osv188.176.189.87 9. dec 2014, 18:58 (CET)

Possibly, tag den på Diskussion:Æbleflæsk, så flere kan deltage i diskussionen. TherasTaneel (diskussion) 9. dec 2014, 19:00 (CET)
http://www.postdanmark.dk/da/frimarker/Documents/Programmer/2014.pdf 188.176.189.87 9. dec 2014, 19:06 (CET)
Lad være med at rette indlæg der allerede er svaret på og for den sag skyld slette svaret. Følg det i stedet. TherasTaneel (diskussion) 9. dec 2014, 19:13 (CET)

Det er da utroligt, det er dig der startede med at slette kommentarer og rette. Du kunne starte diskussionen et andet sted end rette og slette (hærværk iflg reglerne) (Skrev 188.176.189.87 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har ikke slette nogle kommentarer du har skrevet, hvis du mener på artikelen Æbleflæsk, så har der været flere IPnumre indover og "diskuteret" ved at rette uden at tage det op på diskussionssiden, se i historikken. Før man sletter indhold med referencer må det påhvile den der mener noget andet, at påbegynde en diskussion. Hvis man skal være pernitten, så udøvede du sådan set hærvæk på denne diskussionsside, læs Wikipedia:Politik for diskussionssider. TherasTaneel (diskussion) 9. dec 2014, 19:59 (CET)

Svar på seneste rettelse[rediger kildetekst]

Tak for dit svar. Vedrørende min redigering er der tale om at fjerne åbenlyst hærværk og injurierende påstande, der fremtræder uden henvisning og strider imod Wikipedias regler. --109.59.8.7 16. dec 2014, 17:41 (CET)

Selv tak, men du sletter samtidig skabeloner, blandt andet en der styre sortering, det er noget rod... TherasTaneel (diskussion) 16. dec 2014, 17:44 (CET)