Brugerdiskussion:Wagner Texas Ranger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Wagner Texas Ranger!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Nico 7. jan 2011, 07:47 (CET)

Et tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 15. jan 2011, 23:17 (CET)

Endnu et tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 26. jan 2011, 17:24 (CET)

"Din" brugerdiskussion[redigér wikikode]

Læs venligst Hjælp:Diskussionssider og Wikipedia:Normer for brugersider. "Din" diskussion er ikke din ejendom. Det betragtes som hærværk at fjerne materiale fra diskussionssider - derfor har jeg gendannet den oprindelige tekst. Har du kommentarer, er du velkommen til at sætte nye indlæg ind nederst på siden. --Medic (Lindblad) 7. feb 2011, 14:39 (CET)


Når information er ubrugelig og kun fylder, bør den slettes - det er vel et alment anerkendt princip, men tak for din store interesse. WTR 8. feb. 2011.

Det glæder mig at du ikke har brug for påmindelserne om at huske beskrivelse, forhåndsvisning og kilder længere. --Palnatoke 8. feb 2011, 11:51 (CET)
Jeg har nu påny genindsat den tekst, du har slettet. Undlad venligst at slette mere. Der er for så vidt forståelse for, at man gerne vil "rydde op" på sin diskussionsside - men sletning er ikke vejen frem. En mere almindeligt brugt løsning er at oprette et arkiv, hvortil gammelt materiale kan flyttes. Hvis du har spørgsmål som de links jeg gav dig tidligere ikke besvarer, er du selvfølgelig velkommen til at spørge. Med venlig hilsen --Medic (Lindblad) 8. feb 2011, 12:33 (CET)

Husk kategori[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under. Med venlig hilsen Pelle Hansen 12. sep 2012, 15:33 (CEST)

Billeder[redigér wikikode]

Du har uploadet "Fil:Svar på anmodning om besøgstilladelse.jpg" og "Fil:Agnete og Torben Tryde, 1942.tif" til Wikimedia Commons og angivet, at du er ophavsmanden, hvilket må være forkert. Hvis ikke du angiver korrekt kilde, risikerer du, at filerne bliver slettet. Mvh. --KLN (diskussion) 26. dec 2012, 17:00 (CET)

Jeg kan godt forstå at du reagerer - jeg burde nok have skrevet følgende forklaringer på filerne:

"Fil:Agnete og Torben Tryde, 1942.tif" er uploadet på vegne af indehaveren af fotografiet(I. Tryde, der også er efterkommer til de portrætterede). Vedkommende er eneejer af alle immaterielretlige rettigheder til fotografiet, og det er uploadet på hendes begæring.

Fsva. "Fil:Svar på anmodning om besøgstilladelse.jpg" er situationen mere speget. Filen er uploadet på begæring af indehaveren af dokumentet(, der også er efterkommer til de portrætterede). Den immaterialretlige stilling er dog anderledes idet man teoretisk kunne argumentere for at afsenderen også har rettigheder til dokumentet, men idet der er tale om et offentligt aktstykke omfattet af OPHL § 9, har modtageren(borgeren) ret til at offentliggøre det. Modtageren var i denne situation A. Tryde og hendes rettigheder er overgået til I. Tryde, i hvis navn brevet er lagt på Commons.

Tak for interessen og godt nytår. Mvh. Wagner Texas Ranger

Tip Wikidata[redigér wikikode]

Hej Wagner Texas Ranger,

Jeg så du oprettede en ny artikel, og indsatte et interwiki-link til engelsk. Bemærk, at der nu bruges Wikidata, som virker på en lidt anden måde. Nu går du til venstre kolonne, og vælger "tilføj link", hvorefter du vælger en anden anden wiki (typisk engelsk) og skriver navnet på den artikel, du vil linke til. Så skulle det gå helt automatisk. Pugilist (diskussion) 26. maj 2013, 14:04 (CEST)