Spring til indhold

Brugerdiskussion:Wegge/Arkiv 2

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flertydigfix[rediger kildetekst]

Hej Wegge!

Kunne botten lokkes til at se på Speciel:Whatlinkshere/Skabelon:Flertydig med parentes? De skal allesammen have udskiftet {{flertydig med parentes}} med {{flertydig|<sidenavn uden parentes>}}. Jeg ved ikke om {{{subst:PAGENAME}}} er en mulig metode. --Palnatoke 7. apr 2006 kl. 11:31 (CEST)

Det er jo kun en halvtreds stykker, så jeg tror det lige så let kan klares manuelt. Men hvis botten nemt kan, så er det fint. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 7. apr 2006 kl. 11:33 (CEST)

Subst:PAGENAME virker ikke - øv. Så må vi bare tage den manuelt. Tak for forsøget, ellers. --Palnatoke 7. apr 2006 kl. 11:50 (CEST)

Det kan godt bottes, men så skal jeg bare have skrevet lidt kode til det først. Hvis der stadig er nogen tilbage i aften, kigger jeg lige på det der. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 7. apr 2006 kl. 11:52 (CEST)


Hej Anders

  • Først en anerkendelse af WeggeBot har gjort det godt - dvs Wegge...
  • En lille svipser i WeggeBot: (":Billede:Yellowstone gejser.jpg Der er ikke angivet nogen licens" Det passer ikke. Der blev lagt licensinformation på i 2004) --Glenn 26. apr 2006 kl. 20:31 (CEST)
Det var en noget ustandardiseret måde den template var inkluderet på. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 26. apr 2006 kl. 20:38 (CEST)
Hej Anders -"I gamle dage" hed skabeloner "message", det var grunden. I mange af Wikipedias artikler støder man på den "fulde" benævnelse. --Glenn 26. apr 2006 kl. 21:21 (CEST)

Speaking of svipsere så har den af en eller anden grund ikke fundet tre billeder fra Bruger:Svend17 --Peter Andersen 26. apr 2006 kl. 20:39 (CEST)

Det har den, men da han har lavet en redirect på hans brugerside, bomber den ud med en fejl. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 26. apr 2006 kl. 21:22 (CEST)


Weggebot mærker dette billede (forståeligt nok, da der ikke er en licensskabelon), men Wikipedia har lov til at bruge billedet, se teksten. Kan den evt. optages i en liste med undtagelser el. lign.? --Martin 27. apr 2006 kl. 09:11 (CEST)

Det er jeg ikke begejstret for. Jeg ville hellere have at vi fandt en passende licensskabelon at sætte på billedet. Efter min opfattelse, følge dawiki i grove træk den samme billedpolitik som commons, og hvis den opfattelse er korrekt, kan vi faktisk ikke bruge dette billede. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 27. apr 2006 kl. 09:14 (CEST)

vedr. din bot og CCCP[rediger kildetekst]

Hej Wegge, din bot har linket artiklen om CCCP til artikler med samme navn i frankrig og italien - jeg har fjernet de link igen. Den franske og italienske handler om en punkgruppe og ikke akronymet CCCP apw 31. maj 2006 kl. 08:51 (CEST)

Der var en forkert interwiki linkning fra spansk og tagalog wikipedia, så robotten sagde haps der. Jeg har fjernet de forkerte links, så det skulle ikke gentage sig. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 31. maj 2006 kl. 09:02 (CEST)

Til administratorerne (især de nye)[rediger kildetekst]

Efter at jeg har være bortrejst i par måneder til Arizona, siden jeg ko hjem igen, de sidste 3 dage er der nogen af jer som forsøger at blokere mig ustandseligt, på trods at jeg gør seriøs arbejde her på siden (med ca. 230 artikler). Kan du ikke bede vedkommende at stoppe denne pjat? Med venlig hilsen Bobby --Bobby 3. jun 2006 kl. 12:56 (CEST)


Vedr. blokering[rediger kildetekst]

Hej Anders.

Jeg blev blokeret flere gange af 145.97.39.155 mens jeg var i gang med at tjekke nogle artikler (uden at lave ændringer). Jeg kunne ikke loge mig på fra den danske forside, men måtte bruge en omvej via den engelske eller den tyske side. Med venlig hilsen Bobby --Bobby 3. jun 2006 kl. 13:00 (CEST)

Det er adressen på vores europæiske squid proxy. Den har absolut intet med blokeringer at gøre. Der er sandsynligvis tale om en forbigående fejl, som vi alle oplever fra tid til anden. En præcis beskrivelse af den tekst du får, ville hjælpe en del. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 3. jun 2006 kl. 13:05 (CEST)

Stub markering af #REDIRECT[rediger kildetekst]

Ideen med at sætte dem ind var for at markere de dele af artiklen Dyrehaven, som manglede, men hvis det laver rod vil jeg fjerne dem igen. --Broadbeer 6. jun 2006 kl. 16:41 (CEST)

Två små fel med Weggebot[rediger kildetekst]

Weggebot gjorde dessa två konstiga redigeringar på svenskspråkiga wikipedia. Den la till felaktig interwikilänk på sv:moores lag se diff och den la till en extra uppsättning interwikilänkar på sv:WP:SFFR. Den sistnämnda orsakades av att interwikilänkarna ligger i en mall som används på sidan. Vad vad du vill göra åt dessa fel är upp till dig. Jag tänkte bara att du vill veta så att boten kan bli bättre.--Kruosio 12. jun 2006 kl. 14:34 (CEST)

Den første skyldes at Wikipedia:Presse 2005 af uvisse årsager var interwikilinket til en:Moores law. Og botten er desværre ret stupid, så den spreder lystigt linket videre. SFFR-redigeringen er lidt mere problematisk, da der ikke er en komplet wikitekst-parser i interwikiscriptet. Jeg vil lige prøve at vende problemstillingen med de andre pywikipedia-bot brugere. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 12. jun 2006 kl. 14:42 (CEST)

Fejl? i weggebot[rediger kildetekst]

Se lige: Diskussion:Leó Szilárd Linket fejler ikke noget, men weggebot kan tilsyneladende ikke læse det? --Lcl 13. jun 2006 kl. 08:42 (CEST)

Der er en fejl. En korrekt URL må kun indeholde tegn fra ascii tegnsættet. De fleste moderne browsere gætter på hvad der skulle have stået, og oversætter linket til den korrekte form, http://en.wikipedia.org/wiki/Einstein-Szil%C3%A1rd_letter men det er ikke noget man kan løbe an på. Noget helt andet er så at lige det link bør laves som et internt wikilink. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 13. jun 2006 kl. 08:50 (CEST)

Tak for dit indlæg[rediger kildetekst]

Hej,

Tak for dit indlæg på GAFFApedia. Jeg har svaret dig

Mvh,

Frederik Dam Sunne / GAFFApedia


Ja, der er skam svar til dig igen, som jeg forventer du responderer på og gør noget ved. Ellers har jeg svært ved at tage dig alvorligt. --Frederik Sunne 9. jun 2006 kl. 22:07 (CEST)
Har du, til sammenligning, et link til musiklex? -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 9. jun 2006 kl. 22:38 (CEST)
Nej, altså MusikLEx er netop taget af nettet fordi GAFFApedia har overtaget al materialet. Men artiklerne ligger stadigvæk i vores database så jeg kan sagtens grave en kopi frem til dig. Jeg kan bare copy+paste den her. Skal jeg gøre det? --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 14:03 (CEST)
Jeg kan ikke helt få edithistorikken på gaffapedia til at harmonere med din forklaring, så jeg vil foretrække en URL til det daværende musiklex. Archive.org fandt ikke nogle referencer til noget der rimede på musiklex på tidligere udgaver af http://gaffa.dk, så jeg har brug for lidt mere at gå efter. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 19. jun 2006 kl. 21:32 (CEST)
Ok, jeg kan anbefale Google. Læg mærke til datoen fra cachen og sammenhold den med denne redigering - ok Kloge Åge? --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 22:55 (CEST)
Øgenavne som "Kloge Åge" er ikke noget jeg sætter specielt meget pris på, og det er heller ikke noget du vinder goodwill for her. Jeg antager at det er et udtryk for en eller anden subkultur. Jeg har fjernet det indhold af vores Kashmir-artikel der lader til at være kopieret fra jer, hvorefter vi bare mangler jeres priviatlivserklæring ... -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 19. jun 2006 kl. 23:04 (CEST)
Herligt. Hvilken privaterklæring!? Jeg har både givet dig ret og skrevet den om - uden diskussion. Hvad vil du nu have? Det er jo absurd. --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 23:11 (CEST)
Den som jeg ikke lige havde bemærket at i havde omskrevet. Jeg batragter iøvrigt al yderligere debat om hvem der planker fra hvem som afsluttet, efter jeg er blevet bekendt med dette svar. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 19. jun 2006 kl. 23:15 (CEST)
Ja, det er jo sært du end ikke tog dig tiden til at tjekke det hvis det betød så meget for dig. Nej, jeg har ingen problemer med at folk lader sig inspirere af artikler på nettet, sådan er nettets natur og jeg har aldrig brokket mig over at vores MusikLex artikler var at finde rundt omkring på nettet. Mit modsvar var udelukkende for at vise, at jeg synes du er lige hurtig nok på aftrækkeren og gik i lidt for klemte sko og de efterfølgende svar har ikke afkræftet dette. Man vælger jo selv hvad man vil bruge sin fritid til, men jeg synes ikke det særlig konstruktivt. Hver sin smag! --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 23:22 (CEST)
Det er dig der har bildt dig selv ind at det var et kardinalpunkt. Indtil du gik igang med "Kloge Åge", betragtede jeg Gaffapedia som en seriøs medspiller, der havde placeret sig i en mere snæver niche end wikipedia. Min kommentar var bare en faktuel oplysning om at i havde et opstartsproblem, og så ikke videre. Jeg skal beklage at jeg ramte et ømt punkt, men jeg havde egentlig regnet med den samme professionalisme som vi andre har opbygget gennem tiden. Hvorvidt det er mig der går i små sko vil jeg lade være op til andre at vurdere, men hvis du mener det er småligt at sikre sig en eller anden form for dokumentation for påstande fra tredjepart, har jeg et godt råd (fra den ene professionelle til den anden): Lær det i en fart! -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 19. jun 2006 kl. 23:35 (CEST)
Ok, så har jeg misforstået det. Dine indlæg har en endog kraftig bismag af arrogance og betterwissen. Hvis det ikke er tilfældet eller vi er ude i en kulturel misforståelse, så må du oprigtigt have mig undskyldt. --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 23:43 (CEST)
Hvis du har lyst til at være konstruktiv, så kom da i gang med det. --Palnatoke 19. jun 2006 kl. 23:28 (CEST)


Jeg har prøvet med http://musiklex.dk/ og det har blot været en søgegrænseflade alle årene, hvor der står "musiklex.dk er endnu ikke sat i drift.". Og http://www.musikleksikon.dk/ har ikke meget om Kashmir pt. Det er bemærkelseværdigt at ingen har (forældede) URL-referencer til musiklex? --Glenn 19. jun 2006 kl. 21:47 (CEST)
Hvad er bemærkelsesværdigt? Jeg kunne sagtens finde artiklen i Googles cache. Godt nok tog det 20 sek. men alligevel. Vi kaldte vores tjeneste MusikLex, men har aldrig haft musiklex.dk. Det var udelukkende en rubrik under gaffa.dk --Frederik Sunne 19. jun 2006 kl. 22:55 (CEST)
Det er helt rigtigt at Wegge på Wikipedias vegne, fjerner den kopierede tekst, da I sikkert ikke vil have at andre kopierer samme indhold og krediterer Wikipedia for det. Mht. søgninger efter MusikLex var det et forsøg på at finde ældre sider, hvis det var kopieret. Men den har du jo givet nu. --Glenn 19. jun 2006 kl. 23:54 (CEST)

En opgave for weggebot?[rediger kildetekst]

Hej Wegge
Kan din bot trække lister over kirkenavne ud af sogneartiklerne ? - Det ville være en stor hjælp med en liste hvor man kan se hvilke kirker der er artikler om og hvilke der mangler, f.eks opdelt efter herred eller stift ; se Wikipedia_diskussion:Skyd_en_kirke#Checklister -- vh. Nico 20. jun 2006 kl. 07:32 (CEST)

Det er ikke lige en oplagt opgave. Hvis det bare drejer sig om at hive artikelnavnet ud af {{Sogn ...kirke=...}}, er det noget der kan klares offline, på baggrund af et databasedump. Skal der mere end det til, bliver opgaven lidt mere omfangsrig. Kan du ikke lige pinde det ud i lidt flere detaljer, så skal jeg se hvad jeg kan gøre. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 20. jun 2006 kl. 10:20 (CEST)

Jeg har såmænd ikke tænkt så detaljeret over det - så bare IbRas' forespørgsel; - men når sogneartiklerne er autogenereret er det måske så enkelt at man bar kan tage en liste over sognenavne og erstatte det med Kirke? Det holder stort set på landet, men der er problemer i byerne, som måske/nok vil kræve en manuel tilpasning. Hvis man så samtidig kunne sætte det ind i en (wiki)tabel/Checkliste, i retning af den foreslåede, som man kunne udfylde efterhånden, ville vi ha' et godt redskab til kirkeprojektet. -- Nico 20. jun 2006 kl. 18:51 (CEST)

vedr. kategorisering af stubbe[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg er ikke helt med på, hvad du mener med at bot-redigere ændringerne, men hvis det betyder, at kategoriseringen ikke optræder på listen over seneste ændringer, synes jeg det er en god ide. Jeg har selv haft lidt på fornemmelsen, at jeg i perioder fylder en del på den liste.

Jeg har tænkt mig at gå alle stubbe igennem og få dem sat ind, hvor de hører hjemme. Det vil gøre det lidt nemmere, at bagefter kunne gå ind i det emne, man nu engang véd lidt om og tilføje nyt stof. For når de står som nu, kan det jo tage motivationen fra selv den mest energiske skribent.

Tid har jeg nok af - jeg synes Wikipedia er et genialt projekt, og bruger gerne den tid, det tager at kategorisere stubbene. Og som Østkyst Hustlers rapper et sted: "Ting tager den tid, ting skal tage - og tager det mere, gør dét det." - apw 30. jun 2006 kl. 23:24 (CEST)

Kategoriflytning[rediger kildetekst]

Kan du lokkes til at botte flytningen af Kategori:Tour de France vindere til Kategori:Tour de France-vindere? --Pred (diskussion) 25. jul 2006 kl. 13:39 (CEST)

Jeg har lokket videre for WeggeBot, og den er altså nem at lokke med, når det er sådan nogle ting :-) -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 27. jul 2006 kl. 07:42 (CEST)

Statistikker til PRbrug[rediger kildetekst]

Hej Wegge, jeg er kommet til at love at jeg vil lave noget nyhedsgrafik til PR-brug om Wikipedia. Til det har jeg brug for præcis info, som kan koges spiseligt og visuelt sammen. Bl.a tænkte jeg at bruge din graf for brugere og artikler - men jeg skal lige høre: Er en bruger det samme som en bidragyder? Helst vil jeg bruge tallene i sig selv til at generere nogle nye, avistryk-venlige grafer. Har du en oversigt? mvh--pmh 3. aug 2006 kl. 10:46 (CEST)

Ja, det er brugere der har lavet mindst en redigering der er talt med i grafen. Hvad angår rå-data, så skal jeg nok lige have lavet en opdateret kørsel, men hvis du mailer mig en adresse jeg kan sende dem til, skulle det ikke være det store problem.
jeg har aktiveret min wikiemail, så det nu skulle være muligt at maile mig mvh--pmh 4. aug 2006 kl. 09:19 (CEST)

Botning af myndighed[rediger kildetekst]

Her til aften fik jeg tilrettet den flertydige artikel om myndighed, samt rettet henvisningerne dertil. Efterfølgende kom vi på irc-kanalen ud i en mindre diskussion om Myndighed (institution) ikke snarere burde hedde Myndighed (begreb), da det i alle tilfælde drejer sig om, at de udøver myndigheden. Men vi blev da enige om dette og tilsvarende enige om, at det måtte være en opgave for WeggeBot, at rette disse henvisninger.

På forhånd tak. --|EPO| 11. aug 2006 kl. 22:17 (CEST)

Wiktionary[rediger kildetekst]

Hej Wegge,

du har overført en del artikler til Wiktionary, men når historikken ikke er med, er det et brud på GFDL, som Wikipedias og Wiktionarys indhold jo skal rette sig efter. Jeg håber at du snarligt får indsat historikken i Wiktionary-siderne (en nødløsning kan være at gøre som på wikt:Diskussion:sadi), så vi slipper for at skulle slette en masse artikler på Wiktionary. Dette emne er i øvrigt til diskussion ved Landsbybrønden. --Palnatoke 23. aug 2006 kl. 08:14 (CEST)

Lidt automatisering ønskes[rediger kildetekst]

Hej Wegge.
Jeg har omdøbt Virus (klassifikation) til Virus (biologi) men der er cirka 50 artikler der henviser til Virus (klassifikation). Er der en robotfunktion der kan ændre disse henvisninger eller har det ingen betydning (Virus (klassifikation) vil redirecte til Virus (biologi)). Necessary Evil 24. aug 2006 kl. 17:14 (CEST)

Umiddelbart ser det ud til at henvisningerne alleredeer ændrede, men skulle behovet opstå en anden gang, er jeg naturligvis behjælpelig. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 24. aug 2006 kl. 17:35 (CEST)

Kategoriflytning[rediger kildetekst]

Wegge, gider du flytte Kategori:EM i Fodbold til Kategori:EM i fodbold? --Pred (diskussion) 27. aug 2006 kl. 16:02 (CEST)

Thy wish isthe command ofmy bot :-) -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 28. aug 2006 kl. 18:39 (CEST)

Mere botteri[rediger kildetekst]

Som vi snakkede om på IRC for nogle dage siden, ville det være rart, hvis du ved lejlighed ændrede alle forekomster af "iflg." (eller med stort forbogstav) til "if." eller "ifølge." Det kunne desuden være rart, hvis du i samme omgang klarede "FC København" -> "F.C. København." :) --Pred (diskussion) 31. aug 2006 kl. 14:18 (CEST)

Herunder i øvrigt kategorien "Fodboldspillere fra FC København" -> "Fodboldspillere fra F.C. København". --Pred (diskussion) 31. aug 2006 kl. 14:33 (CEST)

Hjælp:Test[rediger kildetekst]

Hej Wegge, Bruger du stadig Hjælp:Test til noget? Eller kan den slettes? --Martin Manscher 27. okt 2006 kl. 14:12 (CEST)

Nej, og jeg kan ikke engang huske hvad den gik ud på. Jeg har slettet den i eftermiddags -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 27. okt 2006 kl. 21:34 (CEST)

"Portal diskussion"[rediger kildetekst]

Hej Wegge. Jævnfør diskussionerne Wikipedia:Landsbybrønden/Særskrivning i navnerumstitler og nyligt Wikipedia:Landsbybrønden/Oprydning af portaler, er det muligt at flytte navnerummet "Portal diskussion" til "Portaldiskussion" – eller er det en process der er i gang? På forhånd tak. --Bjarke Walling 30. okt 2006 kl. 12:18 (CET)

Den opdatering kom ikke med i skyndingen, da de andre navnerumstitler blev ændret. Der er nok ikke andet for end at gribe fat i Mediazilla, og genfremsætte ændringsønsket. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 30. okt 2006 kl. 12:23 (CET)
Jeg har hermed oprettet bug #7759 for at få ændringen foretaget. --Bjarke Walling 30. okt 2006 kl. 13:24 (CET)

CheckUser adgang[rediger kildetekst]

Hej Wegge, Jvf. Wikipedia-diskussion:Administratorer/Arkiv 2006 nr 1#CheckUser har jeg oprettet en afstemning med dig som nomineret. Håber det er i orden. --Martin Manscher 7. nov 2006 kl. 08:41 (CET)

Wegge kaster sig ud i public service diciplinen (DR1)[rediger kildetekst]

Hej Wegge

Jeg har netop set dig på TV, DR1 "Livet på skinner". Du var god til hurtigt at forklare hvordan Geocaching gøres. Faktisk tog jeg og mine kusiner ud og Geocache for første gang i går. Vi fandt den første omkring hvor jeg bor, men ikke den anden. Jeg har ingen GPS, men kendte området godt, så det var rigtig sjov at se pigerne finde skatten. Tak fordi, at bla. du har skrevet om den fantastiske leg her på wikien.

Kan du anbefale en god GPS som kan anskaffes med studenterbudget?

MVH Dennis

PS: det er helt sikkert ikke sidste gang jeg går på skattejagt. Den her er mit næste mål.

Hej Dennis! Jeg beklager det lidt sene svar. Jeg har ikke selv det store overblik over udbuddet, men på den del af Geocaching.dk's webforum, hvor GPS-modtagere er til debat, er der helt sikkert hjælp at hente. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 14. nov 2006 kl. 15:56 (CET)

Offline-rapport på enwiki[rediger kildetekst]

Hej Wegge. Har du mulighed for at lave en offline-rapport på enwiki (eller evt. no/sv). Hvis ikke ved du så om der er nogen jeg kan bede lave en rapport for mig? --Peter Andersen 14. nov 2006 kl. 15:26 (CET)

Måske. Det afhænger helt og holdent af hvad der skal i sådan en rapport. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 14. nov 2006 kl. 15:54 (CET)

Det jeg godt kunne tænke mig var at prøve at bruge mængden af interwiki links som en slags indikator for hvilket artikler der er vigtige at have. Altså hvis en artikel har mange interwiki links er det forholdsvist vigtigt at vi også har den. Derfor vil jeg gerne have en liste over artikler på den engelske wikipedia (eller evt. no/sv) med flest interwikilinks, men ingen til den danske wikipedia. --Peter Andersen 14. nov 2006 kl. 15:59 (CET)

Det skulle væretil at ordne, men det kommertil at tage et par dage at henteog tøffe igennem dumpet fra en. Jeg starter lige med de to andre, så det er lidt mere overskeligt at debugge på. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 14. nov 2006 kl. 16:08 (CET)

Uretmæssig IP-blokering[rediger kildetekst]

Hej Wegge. Jeg forsøger at ændre på siden Ungdomshuset men der står min IP (80.209.41.40) er blokeret fordi jeg er anonym Sektornet-bruger(?). Jeg sidder pt. på Virum Gymnasium og har ikke udøvet vandalisme, så jeg vil gerne have du fjerner blokeringen da jeg ikke mener at have nogen skyld i noget som helst. Mvh. --Karmus 15. nov 2006 kl. 14:38 (CET)

Hejsa Karmus. Du har helt sikkert ikke skyld i blokeringen. Sagen er, at der hver dag er utrolig meget vandalisme fra forskellige skoler og gymnasier - mest af slagsen "XXX er bøsse! Prut!" osv. Det tager rigtig, rigtig mange ressourcer for de frivillige wikipedianere at opdage og tilbageføre sådanne vandalisme-ændringer, så derfor har man tyet til helt at blokere disse IP'er, også selv om man nok derved vil ramme enkelte konstruktive brugere. Men seriøse brugere kan bare oprette en brugerkonto - som du selv har gjort - og på den måde slippe uden om blokeringen, der kun rammer anonyme brugere. --Pinnerup 15. nov 2006 kl. 21:10 (CET)

Hei! Du er nå checkuser her. Forsikre deg om at du er fortrolig med retningslinjene for checkuser. Du må også melde deg på epostlisten checkuser-l. Lykke til! Jon Harald Søby 29. nov 2006 kl. 19:26 (CET)

Anders Wegge Jakobsen og Danielle vandt Palnatokes Julequiz 2006.

God jul og tillykke med quiz-sejren, Anders og Danielle! Hermed en julekugle, som I kan sætte på jeres brugersider. --Palnatoke 24. dec 2006 kl. 14:51 (CET)

Tak for præmien, og tak for nogle gode quiz-spørgsmål. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 25. dec 2006 kl. 01:02 (CET)

Udestående[rediger kildetekst]

Beklager den upassende henvendelse. Håber vi kan finde indbyrdes respekt og forståelse i fremtiden. Jeg henviser til: Brugerdiskussion:Zep73, hvor jeg forsøger at opsummere mine erfaringer på wiki. MVH --Zep73 25. dec 2006 kl. 19:57 (CET)

Betyder dit manglende svar at du ignorerer min beklagelse? --Zep73 1. jan 2007 kl. 20:29 (CET)
Nej, det betyder bare at jeg har taget dit svar til efterretning. Beklager at jeg har været lidt sen til at svare. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 10. jan 2007 kl. 18:42 (CET)
Tak, og endnu engang, beklager! :-) --Zep73 10. jan 2007 kl. 18:44 (CET)

Skive Idræts Klub[rediger kildetekst]

Trænerteam og administration indsættes igen. Det står også under FCK. Skal det slettes, så skal det også slettes fra FCK's side. --80.198.62.24 14. jan 2007 kl. 18:17 (CET)

Nu er der pæn stor forskel på FCK og Skive IK, så det der har encyklopædisk relevans for en fodboldklub i superligaen, er ikke nødvendigvis relevant for en 2. divisionsklub. Derudover vil jeg opfordre dig til at anlægge en knap så krævende tone. Skive IK har, jævnfør ovenstående, ikke noget krav på at optræde i en bestemt form på wikipedia. Og hvis du kontrollerer hvad det var jeg fjernede, så viol du se at det var en meget stor mængde irelevant information, der allerede var bortredigeret en gang før. Jeg ved det er en brutal Darwinistisk process, men jeg har meget kort tålmodighed med folk der insisterer på at have ejerskab over hvordan en artikel skal se ud. Du endte i den kategori, hvorfor jeg ikke var specielt følsom med hvad jeg fjernede. Og så vil jeg iøvrigt opfordre dig til at oprette et brugernavn, og iøvrigt bruge diskussionssiderne lidt mere. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 14. jan 2007 kl. 18:39 (CET)

Blokering af HTX Skjern[rediger kildetekst]

Hvordan kan det være at ip´en for HTX Skjern (80.208.222.3) er blevet blocket ? det er lidt træls at man ikke kan bruge wikipedia til at søge oplysninger på.

MVH Haribo


Det er fordi HTX Skjern har forbindelse til internettet via Sektornettet som vi har blokeret, se Wikipedia:Blokering_af_uregistrerede_brugere_fra_Sektornet-adresser. Du kan stadig læse alle sider men for at redigere skal du oprette en bruger. --Morten LJ 2. feb 2007 kl. 10:36 (CET)

Arkivering[rediger kildetekst]

Hvorfor skal punktet om arkivering slettes fra Hjælp:Diskussionssider samtidig med at en kommentar som kun kan opfattes som et frontalt angreb på "visse administratorer" indsættes? Kommentaren (i en mere smagfuld udgave) burde da være nok? --Morten LJ 12. feb 2007 kl. 16:03 (CET)

Fordi den åbenlyst er blevet misbrugt. Kommentaren er kommet til for at hindre at de øvrige vejledningspunkter bliver brugt på samme måde. Hvis du vælger at føle dig frontalt angrebet, er det din sag, men prøv i så fald at tænke lidt over hvorfor du føler det. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 12. feb 2007 kl. 16:18 (CET)
Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle føle mig truffet, jeg har ikke læst denne side før. Og hvis jeg nu havde så havde jeg sikkert læst at der stod at det var retningslinjer og ikke regler. Men ville det ikke være en ide om den information du har fjernet kunne findes et andet sted? --Morten LJ 12. feb 2007 kl. 20:13 (CET)

Hej Wegge,

I read that you are ombudsman for Checkuser. I would like to draw your attention to some problems that recently arose around the check-user usage on de.wikipedia.

As you know, the users of de.wikipeda have elected three Checkuser-Operators. These guys adhere to the german data protection laws very strictly and are doing - in my opinion - a very good job.

During the last months, however, checkuser was performed by stewards externally - which should not be done as we have elected checkusers already. As this has happened for the second time now, I would kindly ask you to find a way to keep stewards from performing checkusers on de.wikipedia - unless immediate action has to be taken and no elected checkuser is available. Probably a short talk to all stewards should be sufficient to make sure that everybody is aware of the situation.

Your help would be very much appreciated.

Some links (I have no access to the checkuserlog, so only indirect information is presented):

  1. gaining checkuser status, checkuser performed 2006-11-29, Discussion
  2. gaining chekcuser status, checkuser performed on 2007-02-07, remarks on de.wikipedia (German language, sorry, but see the links), for example [1]

Thank you and best regards --Hei ber 14. feb 2007 kl. 23:10 (CET)

Thank you for your quick reply. Best regards --Hei ber 15. feb 2007 kl. 06:19 (CET)

2 stavefejl i kategorier (bot-ønske)[rediger kildetekst]

Hej Wegge. Jeg ser af en arkiveret debat fra landsbybrønden at du stiller din bot til rådighed hvis der skal rettes stavefejl i kategorinavne - derfor henvender jeg mig her.

Det drejer sig om kategorierne Kategori:Påbegyndte nytestamentelige artikler og Kategori:Påbegyndte gammeltestamentelige artikler som begge har et e for meget i -testamentlige. De rette navne er Påbegyndte gammeltestamentlige artikler og Påbegyndte nytestamentlige artikler (hvis du er i tvivl, så tjek Retskrivningsordbogen på nettet). --Jens Gyldenkærne Clausen 21. mar 2007 kl. 09:05 (CET)

Den var dejlæig simpel at rette. Kategorierne kommer fra sybmarkeringerne, {{GT-stub}} og {{NT-stub}}. Jeg har lavet en såre manuel redigering der, men det varer lige lidt tid før kategorierne på de enkelte artikler bliver opdateret. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 21. mar 2007 kl. 09:30 (CET)
Tak for indsatsen --Jens Gyldenkærne Clausen 21. mar 2007 kl. 09:33 (CET)

Uofficiel afstemning[rediger kildetekst]

Hej Wegge/Arkiv 2

Jeg har oprettet en lille, uofficiel afstemning om "kvartalets wikipedianer" sådan lidt for sjov. Du skal være velkommen til at komme og stemme på Bruger:Lhademmor/Afstemninger.

Mvh --Lhademmor 8. apr 2007 kl. 22:53 (CEST)Om sletninger foretaget af Black-vertigos-ever[rediger kildetekst]

Jeg tror at hans rydning af artikler var et forsøg på at rydde op i sine artikler om 'verdensbandet' Black-vertigos. --Jørgen 10. apr 2007 kl. 23:59 (CEST)

Removal of status[rediger kildetekst]

Yes, it is entirely correct that I have lost all faith in the danish community. Therefore, I do no longer want to take part of the illusion that anything worthwhile can be done. This mean: Yes, please remove all of my admin and checkuser bits. Thank you -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 18. apr 2007 kl. 21:42 (CEST)