Spring til indhold

Diskussion:ACAB (Bornholm)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: ACAB (Bornholm)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

ACAB (Bornholm) har stået med notabilitet siden 2019, hvor Tøndemageren satte spørgsmålstegn ved den. Det er en organisation for kunsthåndværkere på Bornholm. Artiklen fylder én linje og har ingen kilder. Der findes en hjemmeside og en facebook. Der er også info på bornholm.info, og så er der selvfølgelig lidt omtale i lokalavisen her og her samt på tv2 Bornholm og dr. Opslag på cvr og proff. De er støttet af en række fonde, og deres hjemmeside er mest en oversigt over, hvor de forskellige kunsthåndværkere befinder sig. De har desuden fået stillet Gudhjem Mølle til rådighed til butik. Toxophilus (diskussion) 14. jan 2020, 12:21 (CET)

  •  Formalia@Nico:
  • Slet - Jeg synes det er lidt tyndt. Jeg kan ikke se, at sammenslutningen er andet end et kommercielt foretagende til at brande dem sammen. Som jeg opfatter det, så er det ikke et egentligt samarbejde imellem kunstnerne. Toxophilus (diskussion) 14. jan 2020, 12:21 (CET)
  •  Kommentar- jeg oprettede den oprindelig fordi teksten var indskrevet i ACAB i misk af artikel og flertydig. - Neutral Har ikke noget specielt forhold til den, men den gør ingen skade. - Nico (diskussion) 14. jan 2020, 16:25 (CET)
  • Slet - Det virker som en lille lokal forening, som ikke har almen interesse. De har været lidt uheldige med valg af forkortelse.--Kjeldjoh (diskussion) 28. jan 2020, 13:48 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 23. feb 2020, 10:13 (CET)