Diskussion:Administrator (Wikipedia)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er oprindeligt sat et sammenskrivningsforslag på denne artikel, (kortfattet) begrundet i redigeringsfeltet. Det er så blevet fjernet igen uden diskussion med begrundelsen "ubegrundet". Processen er ikke optimal. Jeg har genindsat sammenskrivningsforslaget, som jeg for en ordens skyld begrunder med, at "administrator" på wikipedia ikke i sig selv er specielt interessant for udenforstående, men derimod hører til i WP's navnerum. Vi har heller ikke artikler om Patruljant (Wikipedia), Autopatruljeret (Wikipedia), Vandal (Wikipedia), Velkomst (Wikipedia) osv. osv. --Pugilist (diskussion) 24. apr 2016, 11:38 (CEST)

Artiklen er ikke særlig lang, så hvis du åbenbart ikke vil slette men oprette en omdirigering til Wikipedia:Administratorer og tilføje denne her artikeltekst til Wikipedia:Administratorer, jamen så gør det dog. Bagefter kan du så oprette et sletningsforslag så du undgår en omdirigering fra Wikipedias artikel-navnerum til Wikipedia-navnerummet. Sechinsic (diskussion) 24. apr 2016, 13:57 (CEST)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Administrator (Wikipedia)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg synes ikke begrebet Administrator (Wikipedia) har nok almen interesse til være notabelt. Der er en omtale af administratorer i artiklen Wikipedia og det må være tilstrækkeligt. Der er heller ingen selvstændige artikler om diverse deltagerroller for andre websites.

Konklusion:
Ingen indvendinger efter godt 3 uger, konsensus om slet. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 9. sep 2016, 12:38 (CEST)