Diskussion:Asta Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Mellemkrigstid.jpg Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Emblem-star.svg Artiklen Asta Nielsen er foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel. Du kan støtte kandidaturet ved at stemme på nomineringssiden.
Emblem-star.svg Artiklen Asta Nielsen vil blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 8, 2023.

Stock post message.svg Huskeliste for Asta Nielsen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Der mangler en grundigere indledning til artiklen.
  • I andet afsnit dukker der pludselig en Johanne op; af konteksten kan det se ud til, at hun er Astas storesøster, men det præciseres ikke. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jan. 2023, 11:48 (CET)Svar[svar]

Hej

Jeg foreslår, at der indføjes en kommentar om, at Asta Nielsen i begyndelsen af 1990'erne fik opkaldt et stræde efter sig i Valby. Strædet hedder 'Asta Nielsen Strædet' og ligger lige ved siden af Nordisk Films grund. Desuden er en vej i Berlin opkaldt efter Asta Nielsen: 'Asta-Nielsen-Strasse'.

Mvh. Jof


Hej Isfisk,

du rettede årstallet fra 1881 til 1883 - men jeg tror ikke du har ret. I følge den tyske wikipedia (og flere andre links) er Asta Nielsen fødselsår 1881. se: http://de.wikipedia.org/wiki/Asta_Nielsen

vh Lise

ps: jeg har nu tilføjet et par eksterne links til artiklen. det skulle nu ikke undre mig, om fru Nielsen måske en gang ved lejlighed har "gjort" sig selv et par år yngre... ;-)

Og døde hun nu 24. maj eller 25. maj? Den ene af kilderne forneden er ikke enig med vores artikel! --Christian List 11. aug 2004 kl. 21:06 (CEST)
- åh - åh - ja, hvem skal man tro på? - Jeg set efter et par steder, og hælder mest til at tro, at hun døde den 25. maj -

se fx:

http://www.litteraturpriser.dk/aut/na.htm

http://www.gravsted.dk/astanielsen.html

det ser ud til, at det mest er engelsksprogede kilder der angiver d. 24. maj, mens de fleste danske og tyske kilder angiver den 25. maj --Lise Smidth

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

555 slettede Image:Asta_Nielsen.jpg: In category [[:category:Images with unknown source as of 19 November 2006|Images with unknown source as of 19 November 2006]]; not edited for 8 days;

-- CommonsTicker 28. nov 2006 kl. 03:15 (CET)