Diskussion:Bent Andreasen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Bent Andreasen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bent Andreasen har en ip-bruger den 15. september 2014 sat en {{tætpå}}. Artiklen er oprettet i 2008 af bruger Bruger:Bent andreasen. --Steen Th (diskussion) 25. mar 2015, 15:59 (CET)

  • Behold - Det er rigtigt, at artiklen tilsyneladende er oprettet af personen selv, men det, denne skrev tilbage i 2008, ser relativt neutralt og kortfattet ud. Den burde være fanget dengang; efter adskillige opdateringer siden synes jeg, det er småligt at slette artiklen nu på den baggrund. I stedet bør man måske gøre noget for at finde kilder, der er ekstra vigtige lige her. Notabiliteten synes jeg ikke, der kan være problemer med. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. mar 2015, 18:20 (CET)
  • Behold - Jeg mener at han er notabel. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 25. mar 2015, 21:12 (CET)
  •  Kommentar - Muligvis notabel men det fremgår ikke af artiklen. At han har skrevet tre bøger gør ham vel næppe automatisk til forfatter på linje med dem, der skaber sig en karriere ved forfatterskab. Jeg hælder mest til Slet. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2015, 09:20 (CET)
Konklusion:
Ikke tilstrækkelig opbakning til at slette. Beholdes. --|EPO| COM: 16. apr 2015, 20:12 (CEST)