Diskussion:Brandmajor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Meget snævert behandlet begreb[rediger kildetekst]

Artiklens mangelfuldhed rejser en række spørgsmål:

 1. Hvordan ser/så situationen ud udenfor Københavns Kommune?
 2. Hvad er stillingsbetegnelsen i dag?
 3. Hvorfor er der ingen interwiki-links?
 4. Hvad var/er en brandmajors arbejdsopgaver?

Artiklen bør skrives ind i en eksisterende artikel. --Madglad (diskussion) 17. apr 2016, 13:30 (CEST)

Sammenskriv[rediger kildetekst]

Bør skrives ind som et lille underpunkt i Brandvæsen. Der er slet ikke nok i en stillingsbetegnelse som denne, ellers skal man vel også ha' flaskedreng, avisbud, rengøringsassistent, bankdirektør og så videre. Vrenak (diskussion) 17. apr 2016, 13:41 (CEST)

 • Sammenskriv ikke - Jeg er enig i, at emnet er meget kortfattet behandlet netop nu. Det vil kræve tid at få en oversigt over antallet og fordelingen af brandmajorstillinger i Danmark. Ligeledes vil det kræve tid at få samlet materiale om de personer, der har haft stillingen og om deres arbejde. Det er muligt, at emnet med fordel også vil kunne behandles under de enkelte byers og kommuners brandvæsener, men i og med at vi har artikler om fx Kommunaldirektør-embedet, så mener jeg også, at vi bør have en artikel om brandmajor-embedet. hilsen Rmir2 (diskussion) 17. apr 2016, 13:42 (CEST)
Hvis det kræver lang tid at skrive artiklen, må Rmir2 samarbejde med IP-brugeren om at skrive artiklen først i Rmir2s sandkasse, så der ikke ligger halvfærdige artikler og skæmmer Wikipedia. Så min mening er at artiklen skal slettes, indtil at det kan vurderes om der er nok til at bære en selvstændig artikel, eller om emnet skal skrives ind i en eksisterende artikel. Men at skrive teksten ind i brandmand (job) vil vel være et oplagt valg. --Madglad (diskussion) 17. apr 2016, 14:21 (CEST)
 •  Kommentar Ad dine eksempler Glenn så skal den stadig sammenskrives, bare under Brandmand (job). Hvis ikke så glæder jeg mig da til at se de røde links fyldt ud med beskrivelser af disse. :) Vrenak (diskussion) 17. apr 2016, 14:50 (CEST)
 •  Kommentar Hvad hedder stillingsbetegnelserne i Pionertjenesten? Der må være flere, de beskæftiger sig jo med alt fra dykning til metalarbejde. --Madglad (diskussion) 17. apr 2016, 14:54 (CEST)
 Kommentar - Ja - og også historiske stillinger kan der laves artikler om. --Glenn (diskussion) 17. apr 2016, 15:00 (CEST)
 • Sammenskriv Som jeg har antydet ovenfor under #Meget snævert behandlet begreb tegner artiklen et ufuldstændigt og skævt billede af hvad betegnelsen dækker. Artiklen kan med fordel sammenskrives med Brandvæsen, eller brandmand (job) som en anden mulighed. (Eller at artiklen skrives færdig er selvfølgelig også en mulighed, men det er der ingen tegn på vil ske.) --Madglad (diskussion) 27. apr 2016, 01:57 (CEST)
 •  Kommentar Burde sammenskrives med Brandmand (job). Artiklens historiske oplysninger synes lidt for specielle til "brandvæsen", mens et lille kuriøst afsnit om en brandmajor godt kunne skrives ind i artiklen om brandmænd. Sechinsic (diskussion) 21. maj 2016, 01:00 (CEST)[svar]
 •  Kommentar De fleste mener at artiklen skal sammenskrives. Måske Rmir2 og Glenn, der ikke synes at det er et meget snævert emne, kan udvide artiklen til en egentlig, encyklopædisk artikel? Eller skifte standpunkt? --Madglad (diskussion) 18. jun 2016, 11:43 (CEST)
 • Sammenskriv til Brandchef (eller hvad den seneste stillingsbetegnelse nu var, inden de også fik beredskabet med i organisationen). --Palnatoke (diskussion) 18. jun 2016, 13:26 (CEST)