Diskussion:Callesen Motor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Callesen Motor

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Callesen Motor er en dansk maskinfabrikant. En ip-bruger har oprettet og Bruger:Hjart har sat notabilitetsskabelon på med kommentaren Temmelig forvirrende artikel. Hvad handler den egentlig om?. Det kan jeg kun erklære mig enig i. Der er to eksterne henvisninger, men ingen kilder. De producerer stadig dele til Bukh-maskiner ifølge Bukhs hjemmeside, og deres historiebeksrives på motorsamlingen.dk. Der er også en artikel i Berlingske, så der er lidt at finde om dem, men er det nok? Toxophilus (diskussion) 23. sep 2020, 20:47 (CEST)

  • Slet - Artiklen bør slettes som værende uencyklopædisk. Hvis der argumenteres virkelig godt, og artiklen får en seriøs overhaling med kilder osv., så kan jeg måske ændre min stemme. Toxophilus (diskussion) 23. sep 2020, 20:47 (CEST)
  • Behold - Relevant. Bevares den er kort, men kan ikke genkende det med at den er forvirrende.--Honymand (diskussion) 26. sep 2020, 18:23 (CEST)
  • Vent - Handler artiklen om virksomheden, i så fald skal den sammenskrives med Bukh, som har overtaget produktionen. Handler artiklen om motortypen Callesen, skal den omskrives med tekniskbeskrivelse i stil med f.eks. Continental O-300. Som den fremstår nu, hælder jeg til et Slet.--Kjeldjoh (diskussion) 28. sep 2020, 10:14 (CEST)
Konklusion:
Der kan ikke opnås enighed om at slette. Artiklen beholdes. --|EPO| COM: 10. okt 2020, 10:52 (CEST)