Diskussion:Carsten Junker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Carsten Junker

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Carsten Junker er en dansk initiativtager... til Callisto Festivalen, et udefineret historieprojekt og "filmprojektet" Kilojoule Radio (?!) Bruger:KnudW har sat notabilitetsskabelon på for over et år siden. Han er kontaktperson på Callisto, og har som talsmand for festivalen udtalt sig et par gange (bla. her og her. Han har også arrangeret kræmmermarkedet Lars Tyndskids Mark. Toxophilus (diskussion) 15. apr 2020, 21:55 (CEST)

  • Slet - totalt uden encykopædisk relevans efter min mening, han har lavet en masse småting, som ligger lidt over bestyrelsesarbejde i sportsklubber, men langt fra et niveau, som gør ham notabel. Ingen kilder hjælper heller ikke, og mængden af materiale der beskriver manden er også temmelig begrænset. Toxophilus (diskussion) 15. apr 2020, 21:55 (CEST)
  • Slet. -som Toxo. --Pugilist (diskussion) 16. apr 2020, 08:56 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 22. apr 2020, 12:28 (CEST)