Diskussion:Creutzfeldt-Jakobs sygdom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag: CJD

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Samme type situation - og samme begrundelse for at flytte - som på Wikipedia:Flytteforslag/BSE. Her vil jeg anbefale at vi flytter til Creutzfeldt-Jakobs sygdom. Selvom der både findes 'naturlig' og en 'variant' af Creutzfeldt-Jakobs sygdom så er det mit indtryk at man i 99% af tilfældende hvor man bruger betegnelsen tænker på den naturlige variant.

  • Symbol move vote.svg Flyt som forslagsstiller --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 26. nov 2016, 19:34 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - enig. Rmir2 (diskussion) 26. nov 2016, 19:38 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke - Det er den officielle betegnelse. Ikke alle forkortelser skal flyttes. I medierne bruges oftest disse forkortelser, ligesom det nuværende fugleinfluenza H5N8. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 26. nov 2016, 20:53 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Per konventionen om, at vi bruger den mest udbredte betegnelse. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. nov 2016, 21:34 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke megen debat, men 3 af 4 støtter flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 4. mar 2017, 14:52 (CET)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvorfor ligger artiklen under forkortelsen? --Palnatoke 22. aug 2008, 08:58 (CEST)