Diskussion:Cykling Uden Alder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Cykling Uden Alder

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Cykling Uden Alder har stået med notabilitetsskabelon siden 2018. Lad os få det afklaret. Den har også {{reklame}} påklistret, men meget tekst er siden blevet slettet. I artiklen bliver det påstået, at der er 13.000 frivillige, men det er jo ikke det samme som ansatte, og ejheller det samme som medlemmer i en forening. Dette tal kan altså ikke give automatisk notabilitet ifølge vores Kriterier for artikler, som jeg ser det. Der er en hjemmeside, A.P. Møller-fonden har støttet med over 2 mio. kr og Nordea-fonden har også støttet med over 2 mio. kr., der er lidt omtale på ældresagens hjemmeside og på adskillige kommunale hjemmeside (egedal, viborg, tårnby, albertslund og Roskilde). Er det nok?

  •  Formalia @Bizzlamichhane007: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2019, 10:38 (CEST)
  • Slet - Det er et godt initiativ, som sikkert er til glæde for mange, men selvom der er mange frivillige, så kan jeg ikke finde nok omtale til, at jeg kan retfærdiggøre notabilteten. Det er hovedsageligt udbud af "servicen" og at de forskellige kommuner er med i ordningen. Jeg er temmelig overbevist om, at der findes mange andre tiltag og ordninger, som har lige så stor tilslutning uden at de bliver notable af den grund. Derudover er siden nærmest tom for nuværende efter reklamen er blevet fjernet. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2019, 10:38 (CEST)
  • Slet som argumenteret af Toxo. --Pugilist (diskussion) 21. okt 2019, 10:44 (CEST)
  • Slet - Ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 21. okt 2019, 10:46 (CEST)
  • Slet - Foreningen har fået lidt omtale i pressen (TV2 Lorry, Politiken, Skanderborg og Dragør), men jeg mener ikke at der er tilstrækkelig almen interesse.--Kjeldjoh (diskussion) 21. okt 2019, 11:44 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 29. okt 2019, 13:06 (CET)