Diskussion:Danmarks historie (1848-1901)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Danmarks historie (1848-1901) er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Danmarks historie (1848-1901): rediger · historik · overvåg · opdater
Jelling gr Stein 1.JPGWikiProjekt
Denne artikel er en del af AA-TaskForce Danmarks historie, et forsøg på at koordinere udbyggelsen af artikler om Danmarks historie på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Årsag til LA-afvisning i 2013[redigér wikikode]

I 2013 afvist jeg denne artikel som LA, grundet et kæmpe stort mangel på referencer. Siden er der tilført et stort, ikke kildebelagt, afsnit, og den er nu nomineret igen. Hvad taler for at den nu skal have godkendelsen? mvh Tøndemageren (diskussion) 6. mar 2018, 17:58 (CET)

Som jeg ser der; ingenting. Jeg var lige ved at afvise den, inden jeg så din kommentar Tøndemageren. Som Morten Haagensen skrev på huskelisten mangler der stadig både billeder og kilder. Mvh. Toxophilus (diskussion) 13. mar 2018, 07:32 (CET)
Så synes jeg den skal afvises igen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 08:10 (CET)

Artiklen er igen afvist som LA, da den ikke er blevet forbedret synderligt siden sidste nominering, og ingen af punkterne fra huskelisten er blevet løst. Mvh. Toxophilus (diskussion) 13. mar 2018, 19:56 (CET)