Diskussion:Enkeltstart

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

  Flytteforslag[rediger kildetekst]

  Flytteforslag: Enkeltstart (cykling)

  Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

  Er der overhovedet andre betydninger af ordet "Enkeltstart"?

  • Symbol move vote.svg Flyt Nej det tror jeg ikke. Hvis artiklen flyttes, handler det bare om at en omdirigering skal slettes for at gøre plads til flytningen. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. jun 2013, 12:27 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Jeg vil give dig ret. Jeg har at sig titlerne på de andre wiki'er, der linker her til. Det gav ikke noget. --Steen Th (diskussion) 5. jul 2013, 16:17 (CEST)
  Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
  Flyttet. mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jul 2013, 10:42 (CEST)

  Om bjergenkeltstart[rediger kildetekst]

  I artiklen skrives: Dette er i modsætning til de fleste almindelige enkeltstarter, der typisk er næsten pandekage flade. Der findes også enkeltstart i kuperet terræn. Der har været nogle stykker i Touren. Det kan nuanceres, at der findes bjergenkeltstart og der findes enkeltstart i kuperet terræn af kortere distance.JMB (diskussion) 15. aug 2016, 20:42 (CEST)