Diskussion:Europas Forenede Stater

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tre ord i samme rækkefølge udtalt af mindre en 10 personer, der intet har til fælles, og som ikke har kendt hinanden, gør ikke et "emne" notabelt. Der er intet "Europas Forenede Stater"-projekt og har aldrig været det. Hverken den svenske, den engelske eller den franske artikel overbeviser mig herom. Lad endelig disse tanker blive nævnt i artiklerne om Hugo eller Churchill som en biting i disse menneskers tankeverden, men det er også alt, hvad dette emne kan fortjene af omtale. Hvis man føler trang til det, kan det såmænd også finde omtale i en sætning eller to under EU, men mere kan det næppe blive til.--Rmir2 6. jun 2011, 18:40 (CEST)

Sletningsforslag: Europas Forenede Stater

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Er dette begreb en fast del af det danske sprog? Både på diskussionssiden og i historikken, findes argumenter for og imod. --|EPO| COM: 19. aug 2012, 13:50 (CEST)

  • Slet - Som Rmir2 skriver på diskussionssiden, så kan det omtales i artiklen om EU, men mener ikke det kan bære en artikel i sig selv! mvh Tøndemageren (diskussion) 19. aug 2012, 14:11 (CEST)
  • Behold - Med 23 interwiki-links er der tilsyneladende andre wiki'er, der godt mener, at emnet kan børe en artikel. Der er mange udmærkede artikler på bl.a. svensk og engelsk, der kan inspirere. Mener ikke, at emnet passer ind i artiklen om EU, da konceptet er ældre. Pugilist (diskussion) 20. aug 2012, 22:59 (CEST)
  • Behold - Etableret begreb, der ikke skal skrives ind i EU-artiklen, da det er to uafhængige begreber. Artiklen bør dog udbygges. --Santac (diskussion) 21. aug 2012, 11:48 (CEST)
  • Slet - Jeg finder artiklen komplet useriøs. Der har fortsat aldrig været noget "Europas Forenede Stater"-projekt. De spredte steder, hvor formuleringen har været anvendt, berettiger ikke til at opretholde denne artikels notabilitet. Hvis man endelig ville skrive om ældre visioner for et forenet Europa, kunne man passende indskrive det som et afsnit om EUs forhistorie. At EF (siden EU) til sidst udviklede sig på en ganske anden måde end oprindeligt ønsket af nogen, sætter disse daværende fremtidsforestillinger ind i et relevant historisk perspektiv. --Rmir2 (diskussion) 22. aug 2012, 18:36 (CEST)
  • Behold - Jeg synes også at den skal beholdes. Emnet er godt kendt og som sagt før, er der masser af søsterprojekter der har et artikel om det. --Med venlig hilsen, RodeJong 23. aug 2012, 16:20 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette artiklen. Den beholdes. --|EPO| COM: 28. aug 2012, 17:29 (CEST)