Diskussion:Holdsport (program)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Holdsport (program)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Holdsport (program) har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Der skulle angiveligt være 600000 brugere, og det har været med i afsnit af Løvens Hule. Er det nok?

  •  Formalia @Maroti: Som artikelopretter har du måske noget at bidrage med til diskussionen? Toxophilus (diskussion) 8. jul 2019, 09:32 (CEST)
  • Neutral - Der virker umiddelbart til at være nogle få kilder der kan tale for softwarens notabilitet. Jeg er bekendt med at det vist bruges af mange fodboldklubber, men har jeg ingen kilder til. Umiddelbart er jeg positivt stemt, men forholder mig lige neutral so far. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jul 2019, 09:47 (CEST)
  • Behold/ Neutral - Det er også mit indtryk, at programmet benyttes af et meget stort antal sportsklubber, men som Tøndemageren, ville det være rart med nogle håndfaste kilder. Pugilist (diskussion) 8. jul 2019, 09:50 (CEST)
Konklusion:
Svag enighed om at beholde. Artiklen trænger dog til at oprydning. mvh Tøndemageren (diskussion) 18. jul 2019, 10:43 (CEST)