Diskussion:Hunderacer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag: Hunderacer

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Forslag om at flytte artiklen hunderacer til artiklen Hunderace (eller sammenskrivning under artikelnavnet "Hunderace"). --Kontoreg(Henvendelse) 27. jan 2016, 10:52 (CET)

  •  Flyt - Jævnfør ovenstående. --Kontoreg(Henvendelse) 27. jan 2016, 10:52 (CET)
  •  Kommentar - på andre wikisprog bruges "(alfabetisk) liste over hunderacer". venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 27. jan 2016, 13:05 (CET)
  •  Flyt ikke - Jeg mener ikke den bør flyttes. Der er flere hunderacer som det siges, og det bør derfor også være i flertal. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 23:47 (CET)
  • Neutral - Jeg så sådan set hellere at man helt bulldozede listen og gjorde den til en kategori i stedet. Som listen er nu er den så barebones at jeg har svært ved at se hvad fordelen er frem for blot at have en Kategori:Hunderacer? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 19. mar 2016, 18:12 (CET)
Ja, det var en god ide med en kategori i stedet! --Kontoreg(Henvendelse) 16. jul 2016, 14:54 (CEST)
Konklusion:
Artiklen flyttes ikke.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2016, 17:28 (CET)

Bouvier des Flandres Varetages

Er Varetages et fransk navn? Eller er det blot det danske ord varetages som er kommet på afveje?

Sebastjan 26 okt. 2004 kl. 10:20 (CEST)

Stavning af hunderacer[rediger kildetekst]

Jeg kunne ikke lige finde et sted at henvise til, da jeg korrigerede et par fejlstavede hunderacer, og det var også umuligt at henvise til lange links i redigeringsopsummeringen pga. et smådumt spamfilter (som blankt afviser alle forkortede links via fx goo.gl, selv om filteret kunne have slået det endelige link op først og filtreret efter dét i stedet), så derfor vil jeg indtil videre oprette en diskussion her, hvor det er muligt at angive referencer til, at hunderacer næsten altid skrives med små bogstaver i dansk retskrivning, bortset fra ganske særlige tilfælde som fx en Jack Russell–terrier. Her en reference, som jeg mener allerede fastslår det ret klart:

Og en enkelt reference, som dog har mindre vægt:

Det kunne være fint at få det lagt ind i stilmanualen på et tidspunkt, men nu starter jeg i det små her.

Hvis nogen har en reference til et sted på Wikipedia, hvor det allerede står, at hunderacer staves med små bogstaver, så vil den selvfølgelig være meget velkommen.

--Jhertel (diskussion) 8. jan 2018, 19:25 (CET)