Diskussion:Ishovedpine

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Flytteforslag[redigér wikikode]

Flytteforslag: Brain freeze

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Bruger:Trade foreslå den 23. april 2012 at artiklen Brain freeze flyttes til enten ishovedpine eller hjernefrys. Jeg sætter det forslag til debat. --Steen Th (diskussion) 4. maj 2015, 10:01 (CEST)

Symbol move vote.svg Flyt - det vil give mening at flyt den til hjernefrys. Det er nok den betegnelse som de fleste kender. --Simeondahl (diskussion) 7. jan 2016, 09:16 (CET)
Symbol move vote.svg Flyt - Tja, - nydansk? Jeg foreslår oversættelsen med ishovedpine, jævnfør http://www.dr.dk/p3/sara-david-pa-p3/artikel/overlaege-forklarer-mystisk-hovedpine-derfor-far-du-brainfreeze/ (skrev Kontoreg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Støtter ishovedpine. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2016, 12:15 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Støtter ligeledes ishovedpine; det er præcist og forståeligt. --SorenRK (diskussion) 4. jul 2016, 15:00 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om flytning. --Pugilist (diskussion) 15. jul 2016, 14:53 (CEST)