Diskussion:Johnny Vang-Lauridsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Siden hvornår er Johnny Vang-Lauridsen blevet feminist ? Pugilist (diskussion) 8. dec 2013, 18:22 (CET)

Det er der nok ingen, der påstår at hun er, men hun er som udgangspunkt fundet relevant for et projekt om kvinde- og feminisme-relaterede emner. Hvis nogen vil lave et projekt om erhvervslivsrelaterede emner, vil det nok også være relevant at have hende med der. --Palnatoke (diskussion) 8. dec 2013, 22:20 (CET)
Hun vil så oplagt være relevant i et projekt om erhvervslivsrelaterede emner, kvinde eller ej, men jeg studser over hende i et feminisme-/kvindeprojekt. Hun var erhvervsleder og opnåede sine meritter som sådan; ikke som kvinde. Rubricerer vi alle notable kvinder som "kvinder" (eller ligefrem feminister), så kan vi lige så godt tage konsekvensen og gøre som i Sverige og indføre kønskategorier for alle bograferede. Er der intet kønspolitisk at knytte til den konkrete person (hvilket der mig bekendt ikke er i det konkrete tilfælde), bliver katalogiseringen blot en mekanisk kønsopdeling. Pugilist (diskussion) 8. dec 2013, 23:07 (CET)
Hun giftede sig ind i margarinefamilien. Det kan man godt se som en ren erhvervstransaktion, men det er der vist ikke tradition for. --Palnatoke (diskussion) 8. dec 2013, 23:34 (CET)
Der er nu også en del mænd, der har giftet sig ind i velhavende familier, eller har fået lov til at overtage butikken, men det gør dem nu sjældent relevante som "mænd" eller kønspolitisk interessante. Skal feminismeprojektet forstås således, at kvinder, der arver eller gifter sig til virksomheder (eksempelvis Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla) er "kvinder/feminister", hvorimod Mærsk Mc-Kinney Møller "kun" er erhvervsledere ? Pugilist (diskussion) 9. dec 2013, 00:00 (CET)
Det er vel ikke nogen degradering, at hr. Møller kun behøver ét projekt for at blive holdt opdateret, men det ser i øjeblikket ud til at være WikiProjekt Landbrug? TherasTaneel (diskussion) 9. dec 2013, 00:08 (CET)
Det kan sagtens være, projektet skal opsplittes, så artikler om feminister bliver ét mål, mens artikler om kvinder bliver et andet, og at disse to mål skal være i hver deres projekt. Det vil jeg lade være op til deltagerne i projektet. Og naturligvis kan samme artikel med lethed være i scope i flere projekter. --Palnatoke (diskussion) 9. dec 2013, 00:13 (CET)