Diskussion:Joy Mogensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Udvidelser[rediger kildetekst]

Det kunne være relevant at omtale:

  1. Orloven ifm. dødfødt barn.
  2. Hendes initiativer if. coronaudbruddet.
  3. Mediepolemik om musiksmag.

--Madglad (diskussion) 24. apr 2020, 20:11 (CEST)

Der stod noget om hendes barn og musiksmag men det blev fjernet af Bruger:KnudW. --MGA73 (diskussion) 18. jun 2020, 22:45 (CEST)

Både soc.dem og kons.? (Skrev 83.93.31.22 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Må være en fejl da ArveprinsKnud lavede en rettelse af infoboksen. TherasTaneel (diskussion) 18. jun 2020, 22:34 (CEST)
Ja, det er naturligvis en fejl, velsagtens fordi den skabelon, jeg brugte, stammede fra en konservativ, og så glemte jeg at rette det. Beklager naturligvis. ArveprinsKnud (diskussion) 19. jun 2020, 16:55 (CEST)

Tektstykkerne virker meget arbitrære og underligt formulerede. Måske de lige skal tjekkes bedre igennem for at undgå, at artiklen virker lidt halvnedladende? Frederik Glerup Christensen (diskussion) 9. jul 2021, 09:23 (CEST)

Jeg har indsat {{uencyklopædisk}} på artiklen, der er røget af sporet. Politikerbiografier får desværre af nogle brugere et præg af nyhedsblogs og overvægt at "kritik" og "sager" etc., som er uencyklopædisk irrelevante. Det at noget kan gives en kilde, gør det ikkke nødvendigvis interessant i encyklopæisk sammenhæng. --Pugilist (diskussion) 9. jul 2021, 09:44 (CEST)
Ævlet er blevet slettet nu. Er der nogen, der i stedet kan skrive en relevant neutral beskrivelse af virket som minister, kan de gøre det. --Pugilist (diskussion) 9. jul 2021, 09:53 (CEST)

Nu har jeg opdateret siden, så der fremgår yderligere om ministerens virke men på en mere objektiv og saglig måde, syntes jeg selv. Desuden har jeg indsat stykker om ministerens graviditeter og andet privatliv, da især graviditeterne er relevante for hendes virke som minister (især under EM2020 og OL, da graviditeterne gør, at hun ikke kan repræsentere Danmark ved de forskellige arrangementer). Hvis I ikke mener, at det er relevante for hendes Wiki-side, argumentér gerne hvorfor. Der er indsat kilder for alle mine redigeringer.