Diskussion:Juventus F.C.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ligavinder[rediger kildetekst]

Jeg medgiver at holdet i indeværende sæson har tilpas mange point til at være en sikker vinder. Men så længe vinderen ikke er kåret officielt og der fortsat er spillerunder, så vil det være forkert at notere dem som vindere på nuværende tidspunkt. --|EPO| COM: 5. maj 2014, 16:12 (CEST)[svar]

I og med der er otte point ned til AS Roma på nuværende tidspunkt, og AS Roma kun kan få seks point mere, så er det jo sådan set definitivt vil jeg mene? mvh Tøndemageren (diskussion) 5. maj 2014, 19:25 (CEST)[svar]
Alle de store Wiki'er angiver dem som vindere. Det er lidt underligt, at dansk wiki går enegang på dette punkt. Der er lidt diskussion på EPO's diskussionsside, som måske burde tages på brønden, eller på Sports-portalens diskussionsside (hvis portalerne skal have en mening). Kåringen er bedøvende ligegyldig, ligesom det jo netop er ligegyldigt, hvor mange spillerunder der er tilbage, idet pointen er, at klubben har tilstrækkeligt med point. Det er temmelig fjollet at give os dobbeltarbejde med at rette igen (hvis vi husker det!) Pugilist (diskussion) 5. maj 2014, 20:40 (CEST)[svar]
Der er vist et flertal for, at vor udmærkede praksis om politiske valg ikke kan overføres til afvikling af sportsturneringer. Jeg har derfor tilladt mig at indføje, at Juventus har vundet Seria A i sæsonen 13-14, hvilket er det samme som de gør på de store Wikier (England, Tyskland, Frankrig, Sverige og Italien). For fuldstændighedens skyld er der lidt mere debat på EPO's diskussionsside. Pugilist (diskussion) 6. maj 2014, 08:34 (CEST)[svar]

Juventus´største spillere gennem tiderne[rediger kildetekst]

Afsnittet Juventus´største spillere gennem tiderne virker for mig alt for åbent. Hvordan definerer vi hvem der har været de største? Hvor går grænsen? Hvad skal der til for at blive inkluderet i listen? Enten skal vi have en definition af afsnittet eller så skal det væk. mvh Tøndemageren (diskussion) 3. mar 2015, 18:45 (CET)

Tja, et forslag kunne være at lave listen over de 50 spillere, som er blevet fundet værdige til at få en stjerne på Juventus Stadium. Hvis andre ikke gør det, kan det være jeg finder den liste frem. Når jeg lige gider ;)
Men selv en sådan liste er jo baseret på en subjektiv vurdering. Man kunne selvfølgelig opstille nogle objektive kriterier, som at de skal have scoret så og så mange mål eller spillet så og så mange kampe. Men så igen er det svært at definire præcist, hvordan sådanne kriterier skal være.
(Skrev 178.155.148.93 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Her er to danske kandidater: John Hansen og Carl Aage Præst -- Mvh PHansen (diskussion) 12. jun 2015, 18:17 (CEST)
De 50 spillere der er fundet værdige til at få en stjerne er et fint kriterie. Men afsnittets skal nok navngives efter det også så. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. jun 2015, 19:34 (CEST)