Diskussion:Kerteminde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Diskussion om billede fra B&B[redigér wikikode]

@Beethoven9, Kerteminde b&b, Rodejong og Toxophilus: Nu synes jeg at vi lige skal stoppe at tilføje og fjerne billedet fra B&B og at vi lige får orden i reklame og encyklopædi.

  1. Bruger:Kærteminde b&b må forstå at det ikke er i orden at føre en redigeringskrig for at have sit foretagende på en Wikipedia-artikel så at I for lidt ekstra reklame.
  2. Afsnit om turismen og kultur kan nemt føres sammen til et afsnit, og gøres lidt mindre reklamerende. Wikipedia er ikke en turistbrochure, så hvad angår antal sovepladser fx. kan det godt fjernes da det ikke er encyklopædisk.
  3. Kærteminde b&b vil gerne have sin billede med. Tornøes Hotel er også med. Hvis billedet får samme plads som hotellet og angives udelukkende for det faktum at det tidligere var et sømandshjem, så mener jeg at det godt kan have plads til det.
  4. Jeg mener at galleriet står pænest som "gallery mode=packed heights=180px". Det er meget grim med så meget hvid rum omkring det.

Derfor har jeg nu gjort det som jeg mener at det bedst: i denne version.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 17. apr 2018, 20:04 (CEST)

Vi har en politik om ikke at bruge tvungne billedstørrelser af hensyn til mobilvisninger, hvilket var årsagen til, at jeg fjernede px=180. Toxophilus (diskussion) 17. apr 2018, 20:49 (CEST)
Det er nok til hensyn for bredden, ikke for højden. Bredden kan sørge for at siden bliver for bredt. Det problem opstår ikke med højden af billedet. Den sørger bare for, at billederne ikke bliver for stor, så at man skal scrolle alt for langt ned.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 17. apr 2018, 21:08 (CEST)
Jeg har genindsat sætningen med antal værelser/sovepladser. Den ville være uencyklopædisk, hvis der stod at værelserne er hyggelige, komfortable og velindrettede, men det er jo en helt neutral, kvantitativ oplysning. Den er vigtig fordi man pga. navnet B&B kunne tro, at det bare er en familie, der udlejer et par værelser i villaen. Antal værelser/sovepladser viser at dette sted er i kategorien små hoteller. Det er formodentlig byens næststørste hotel og dermed en betydelig facilitet i turistbyen Kerteminde og dermed notabelt, ikke kun pga. historien, men også fra en nutidig synsvinkel. – Beethoven9 (diskussion) 17. apr 2018, 21:55 (CEST)