Diskussion:Lars Fogt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lars Fogt

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Har han bedrevet andet end at kritisere politikere? Kan man tale om at han er ophavsmand til en ny journalistisk tendens i Danmark? --|EPO| COM: 8. jan 2013, 11:36 (CET)

  •  Kommentar - problemet er her, om vedkommende har skaffet sig så megen omtale, at det vil være rimeligt at have en artikel om hans virke. --Rmir2 (diskussion) 8. jan 2013, 14:23 (CET)
  • Lille Slet Behold - som jeg ser det har han jo grundlæggende blot passet sit arbejde, men omvendt har han valgt at gøre det på en måde, som har skaffet ham en del omtale. Når jeg alligevel ender på slet, er det fordi jeg tror at han er så langt nede af kendis-stien (angivet mellem 0-100% Sidney Lee er han måske på 10%), at han ikke nyder "interesse i en bredere kreds". MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 8. jan 2013, 15:40 (CET)
Jeg har ændret fra slet til behold, da etableret praksis rent faktisk er, at vi lader artikler om journalister fra Danmark bestå, sålænge der findes eksterne kilder (som ikke er under redaktionel eller tilsv. indflydelse af omtalte personer), der kan verificere deres journalistiske virke. Det er der i tilfældet her, så derfor bør den nok beholdes. Se desuden min kommentar til Bruger:Nico nedenfor. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 14. jan 2013, 10:40 (CET)
  • Behold - Jeg startede denne artikel og jeg har ofte også startet eller skrevet artikler om journalister. Ved visse emner hvor vi citerer journalisters artikler som kilder i Wikipedia synes jeg det er godt at få kontekst til hvem journalisterne er (f.eks. Stampe's angreb kan have forbindelse til at Fogt's angreb på hendes partifælle, Uffe Elbæk). Ved hver enkelt journalist kan man stille spørgsmål om notabilitet. Jeg indrømmer at der ikke er meget biografisk material om journalisten, men jeg hæfter med ved den rimelig meget omtale der har været om journalisten. Særligt sagen hvor Lars Fogt trak Politiken til Pressenævnet, da de havde skrevet en artikel om ham, - en sag som Wikipedia artiklen (endnu) ikke nævner. En indgang til sagen er denne Politiken vinder i Pressenævnet mod B.T.-journalist. — Fnielsen (diskussion) 8. jan 2013, 19:25 (CET)
  • Behold - Jeg synes han er notabel nok. --Pelle Hansen 9. jan 2013, 03:18 (CET)
  • Behold - Vi har over 700 personer i Kategori:Journalister fra Danmark, så der må være en bred koncensus om at journalister encyklopædisk interessante; Lars Fogt er en af de mere markante, og (for tiden) blandt de kendteste. - Nico (diskussion) 13. jan 2013, 22:43 (CET)
 Kommentar - på baggrund af diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden/Journalister fra Danmark, tror jeg måske nok at bred koncensus er at stramme den en anelse for hårdt, selvom diskussionen sådan set ikke resulterede i noget konkret. Personligt tror jeg mere, der er etableret en praksis hvor de får lov til at blive, hvilket der selvfølgelig også skal tages hensyn til. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 14. jan 2013, 10:40 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen. Artiklen beholdes. --Cgtdk (diskussionbidrag) 15. jan 2013, 06:37 (CET)

Hvorfor, er det relevant at nævne Stampes mening om Fogt? --Trade (diskussion) 8. jan 2013, 11:01 (CET)

Der er flere omtaler af det: [1] [2]. For kontekst som trend: [3]Fnielsen (diskussion) 8. jan 2013, 11:07 (CET)