Diskussion:Mads madsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Mads madsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Mads madsen er (måske) international model. Herudover har han gået til dans og har vundet nogle mesterskaber, formentlig som ungdoms-danser.

  • Slet - Som artiklen står nu, er der ikke noget, der tyder på notabilitet. Pugilist (diskussion) 12. okt 2012, 21:56 (CEST)
  • Slet Jeg synes heller ikke umiddelbart at han ser notabel ud. Det er muligt at noget af det dans han har lavet gør ham notabel, men jeg tvivler dog på det. --Cgtdk (diskussionbidrag) 12. okt 2012, 22:24 (CEST)
  • Slet - Der mangler kilder på det med dansen, og uden det, kan jeg ikke se, at han kan have notabilitet. Så bliver det bare påstande. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. okt 2012, 14:17 (CEST)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 20. okt 2012, 14:04 (CEST)