Diskussion:Michael Ziegler (advokat)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Michael Ziegler (advokat)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Michael Ziegler (advokat) er en dansk advokat. Bruger:Kpje har oprettet og Bruger:DenBlaaElg har sat notabilitet på med kommentaren på diskussionssiden er notabiliteten betvivlet, og jeg kan ikke se, at det er afklaret nogen steder, så den får lige en skabelon, hvor Bruger:Leliva har skrevet Er denne person notabel nok til Wikipedia? Skal vi remse alle danske advokater for kendisserne mon? Stubben lyder ret meget som et cv eller reklame... Han har været partner i Plesner, og har været advokat for IT Factory (han nævnes flere gange i artiklen). Der er over 1 mio. hits med søgningen "Michael Ziegler IT Factory", hvor bla. computerworld, JP, finans.dk og Børsen omtaler mulige viden, der kunne have afsløret svindlen i firmaet. Toxophilus (diskussion) 30. jul 2020, 21:07 (CEST)

  • Slet - jeg er lidt i tvivl, men hælder til slet. Hans navn optræder rigtig mange gange i forbindelse med IT Factory, men spørgsmålet er, om hans rolle har været stor nok til en selvstændig artikel, eller om det er nok at nævne ham i artiklen om firmaet (og gerne tilføje nogle af de kilder jeg har fundet frem til og uddybe lidt). Jeg hælder til det sidste. Toxophilus (diskussion) 30. jul 2020, 21:07 (CEST)
  • Behold - Relevant, og jeg synes slet ikke artiklen lyder som POV eller reklame.--Honymand (diskussion) 30. jul 2020, 22:20 (CEST)
Konklusion:
Én for og én imod: Ingen enighed; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 10. aug 2020, 06:33 (CEST)

Er denne person notabel nok til Wikipedia? Skal vi remse alle danske advokater for kendisserne mon? Stubben lyder ret meget som et cv eller reklame...