Diskussion:Mike Axdal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet[rediger kildetekst]

Manden har skrevet en bog om noget han har oplevet. Selve begivenheden har notabilitet pga. det store antal døde og stor omtale i medierne men har han selv notabilitet fordi han har skrevet en bog om hvad han oplevede? Teksten er iøvrigt farvet med vendinger fra hans egen webside fx Axdal har siden kæmpet indædt for at finde sandheden. Han har ikke skrevet andre bøger eller gjort noget andet bemærkelsesværdigt. Der mangler også uafhængige kilder til at vise at manden faktisk har notabilitet. Kinamand (diskussion) 6. apr 2013, 18:57 (CEST)

Ups teksten er vist ikke fra hans egen side men at skrive kæmpet indædt er ikke at skrive neutralt. Kinamand (diskussion) 6. apr 2013, 19:00 (CEST)

Sletningsforslag: Mike Axdal

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Artiklen om Mike Axdal er oprettet for længe siden, men Kinamand satte skabelon på den 6. april 2013. Lad os tage diskussionen her.

  • Slet - Artiklen præsenterer Mike Axdal som forfatter. Ifølge artiklen har han imidlertid alene skrevet en enkelt bog, der omhandler ulykken på Scandinavian Star, hvor Mike Axdal tilsyneladende selv var passager. Har han ikke skrevet andet, og har han ikke gjort sig bemærket med andet, er han efter min opfattelse ikke notabel. Bogen kan måske være notabel (selv om jeg har mine tvivl), men der er tilsyneladende ikke andet at skrive om forfatteren end at han har skrevet bogen. Pugilist (diskussion) 27. apr 2013, 15:31 (CEST) - TILFØJELSE: Kinamand har på Diskussionssiden argumenteret yderligere. Pugilist (diskussion) 27. apr 2013, 15:34 (CEST)
  • Sammenskriv oplysninger om bog og efterforskning med Scandinavian Star med kildehenvisninger. Byrial (diskussion) 27. apr 2013, 15:58 (CEST)
  • Slet - Ikke rigtigt noget at sammenskrive. At Mike Axdal mistede sin far og bror og har lavet en undersøgelse er allerede omtalt i artiklen om ulykken. Kinamand (diskussion) 27. apr 2013, 16:14 (CEST)
  • Slet - Uden at kende enkelthederne i sagen giver personlig sorg og ønske om at komme til bunds i en familietragedie ikke i sig selv notabilitet. Rmir2 (diskussion) 27. apr 2013, 16:29 (CEST)
Konklusion: