Diskussion:Oliver McEwan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Oliver McEwan

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Oliver McEwan har nu stået med {{notabilitet}} siden januar. Lad os tage diskussionen. --Cgtdk (diskussionbidrag) 30. sep 2012, 14:21 (CEST)

  • Slet Hans forældre er sikkert notable, men dette gør ham jo ikke automatisk notabel. Derudover er der kun det tilbage, at han har spillet sammen med nogle kendte musikere, men det ser ikke ud til, at der er tale om fast medlemsskab i disse musikeres bands, hvorfor jeg hælder til sletning af artiklen. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 30. sep 2012, 14:24 (CEST)
  •  Kommentar Cgtdk, du mener vel han ikke automatisk bliver notabel, bare fordi forældrene er? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. sep 2012, 15:27 (CEST)
    • Det har du ret i. Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på da jeg formulerede den del af sætningen. Jeg har nu omformuleret det. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 30. sep 2012, 15:28 (CEST)
  • Slet - Den nuværende fremstilling i artiklen giver ikke indtryk af notabilitet. --Rmir2 (diskussion) 1. okt 2012, 18:22 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 7. okt 2012, 15:15 (CEST)