Diskussion:Ove C. Kronborg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

OK, Anne. Jeg kan godt se, hvad du mener, og jeg synes, at det er fint. (Skrev John P. Mærsk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsforslag: Ove C. Kronborg

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ove C. Kronborg har efter min mening ingen som helst notabitet, manden har udgivet et par bøger på eget forlag, et forlag der i øvrigt har samme adresse som Ove C. Kronborg. mvh Per (PerV)diskussion) 21. feb 2016, 15:29 (CET)

  • Slet - Artiklen har stået med en {{notabilitet}} skabelon siden engang i 2015, og bortset fra at skabelonen er blevet fjernet et antal gange, er der ikke fremkommet nye oplysninger, der bekræfter Ove C. Kronborgs notabilitet. mvh Per (PerV) (diskussion) 21. feb 2016, 15:35 (CET)
  • Slet - Ikke tilstrækkelig notabilitet, selvom det ser ud til at være en fin karriere. Det ærgrer mig dog at vi skal beholde en artikel som Elisabeth Plum, for hun ser ikke ud til at være mere notabel end Ove C. Kronborg, når man ser på hendes udgivelser og meritter. Måske trænger vi til nogle retningslinjer for akademiske karrierer, så vi bliver lidt mere ensrettet i vores vurderinger. --Savfisk (diskussion) 3. mar 2016, 16:21 (CET)
  • Slet - Er enig i Savfisks betragtninger, også dem der rækker ud over denne artikel. Det emne burde vi få taget op. --Madglad (diskussion) 6. mar 2016, 11:50 (CET)
  • Slet - ikke notable. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 10. mar 2016, 09:40 (CET)
Konklusion:
Artiklen slettes. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 10. mar 2016, 09:40 (CET)