Diskussion:Pernille Rosenkrantz-Theil

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Rune Eklund Meidell (1. november 2016). "Folketingspolitikere sletter indhold fra Wikipedia: Her er eksemplerne". Berlingske.{{cite news}}: CS1-vedligeholdelse: Dato automatisk oversat (link)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Pernille_Rosenkrantz-Theil.jpg: Per [[Commons:Deletion requests/Template:Www.folketinget.dk]];

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:14 (CET)

Adelig baggrund[rediger kildetekst]

1. Det er af almen interesse når en venstreorienteret har adelig baggrund, jf. Olof Palme. Dette må gerne beskrives mere indgående synes jeg.

2. Bør den adelige baggrund ikke beskrives under "baggrund" fremfor under "populærkultur"?

Der står ikke i artiklen at hun har adelig baggrund. Tværtimod står der at hun ikke er det. Den fiktive figur "Anne-Sofie Lindencrone" er adelig. --Palnatoke (diskussion) 17. maj 2016, 23:11 (CEST)Svar[svar]

Omfordelingsaftalen[rediger kildetekst]

Jeg har lavet et afsnit om PRT's krontrovers ift. omfordeling af gynmasieelver. Det er relevant og har bl.a. været omtalt i disse artikler: https://kontrast.dk/sektioner/video/artikel/df-og-nb-starkt-uenige-om-etnisk-spredning-af-gymnasieelever

https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2021/jun/210610-ny-aftale-om-elevfordeling-bremser-polarisering--parallelsamfund-og-hjaelper-gymnasier https://api.altinget.dk/artikel/rosenkrantz-theil-derfor-skal-elever-fordeles-efter-foraeldrenes-indkomst https://gymnasieskolen.dk/minister-vil-have-elevfordeling-paa-plads-foer-sommerferien https://www.berlingske.dk/kommentarer/kaere-pernille-rosenkrantz-theil-elevfordeling-handler-om-mere-end https://kontrast.dk/sektioner/video/artikel/df-og-nb-starkt-uenige-om-etnisk-spredning-af-gymnasieelever https://www.berlingske.dk/politik/laekket-aftale-nu-skal-gymnasieelever-tvangsfordeles-efter-foraeldrenes https://www.berlingske.dk/politik/partier-gik-imod-eksperters-anbefalinger-om-tvangsfordeling-af-elever-den

https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-06-10-flertal-vil-lukke-for-optag-paa-6-9-gymnasier-og-fordele-elever-ud-fra-indkomst

Det lever altså op til kravet om relevans. Derudover er det NPOV (Skrev LatteDK (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har slettet det igen. Se din diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 7. jul 2021, 17:11 (CEST)