Diskussion:S-tog (3. generation)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Bør denne artikel ikke flyttes til Litra MC 6501-6524 så navngivningen er i tråd med de andre artikler om dansk jernbanemateriel? Litreringen er nødvendig at medtage for at kunne skelne den fra de to DSB motorvogne fra 20'erne. --Madseckert (diskussion) 12. nov 2013, 20:13 (CET)

Jeg kan ikke lide at bruge løbenumre at angive - det bruger ikke i litteraturen. Jeg kan se nogle enkelte artikler hvor det bruges, men jeg synes der at angivelse af løbenumre på dem også skal fjernes. --Steen Th (diskussion) 12. nov 2013, 22:42 (CET)
Bemærk i øvrigt at Madseckert også har skrevet på Diskussion:S-tog (1. generation) og Diskussion:S-tog (2. generation) med tilsvarende problemstillinger. Det havde nok været smartere at tage diskussionen på et sted, f.eks. Wikipedia:Flytningsforslag. Ikke at det i øvrigt rykker på min modstand mod de foreslåede navne. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. nov 2013, 22:52 (CET)

For mig virker overskriften umiddelbart forståelig i sin nuværende form. "Litra MC 6501-6524" er komplet uforståeligt for ikke-fagfolk. Måske kunne der i stedet oprettes en redirect fra "Litra MC 6501-6524" til denne artikel (blot for en ordens skyld). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. nov 2013, 20:00 (CET)

Det er vist også konklusionen på diskussionen på Diskussion:S-tog (1. generation), du må gerne lave en redirect men jeg tror ikke at nogen ender på den. Diskussionen her lukkes, i stedet kan der kommenteres på Diskussion:S-tog (1. generation). --Madseckert (diskussion) 19. nov 2013, 22:00 (CET)