Jacob Mchangama

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Jacob Jomo Danstrøm Mchangama (født 15. februar 1978) er en dansk jurist og samfundsdebattør. I perioden 2008-2013 chefjurist i tænketanken CEPOS og nu direktør i tænketanken Justitia.

Jacob Mchangama er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Han har tillige en europæisk mastergrad i "Human Rights and Democratization" efter ophold i Venedig og Strasbourg. Han er advokat[1] og har tidligere været ekstern lektor i internationale menneskerettigheder på Københavns Universitet.

Han er en markant liberal debattør, og er bl.a. aktiv på blogs som Punditokraterne, Berlingske Tidende, Djævelens Advokat, netaviserne Altinget.dk, Liberator og 180 grader. Mchangama har ligeledes optrådt som debattør og ekspertkommentator ved forskellige lejligheder på DR2´s Deadline.

Mchangama fik Venstres frihedspris 2013.[2]

Henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Danmark Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpg Artiklen om politikeren Jacob Mchangama kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.