Spring til indhold

Kasper Krüger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kasper Krüger
Uddannelse og virke
BeskæftigelseForretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kasper Krüger er adm. direktør for det nu lukkede Sky Radio i Danmark, der er en del af News Corporation. Hans tilbageværende opgave er at føre sag mod den danske stat for at sikre økonomisk kompensation for Sky Radios påståede manglende dækning i Danmark. I 2008 begyndte Kasper Krüger at arbejde som konsulent, bl.a. for P2DR.

Kasper Krüger ejer i dag[hvornår?] rettighederne til brug af navnet Uptown i forbindelse med medievirksomhed i Danmark og EU.[kilde mangler] 15. november 2010 havde musikvideokanalen Uptown TV premiere, med en sendeflade, der udelukkende består af musikvideoer med danske kunstnere.

Kasper Krüger er født og opvokset i Farum, nord for København, er uddannet cand.polit. og har arbejdet som radiovært på bl.a. Radio Uptown. Derudover har Kasper Krüger været opstillet for Venstre til fire folketingsvalg fra 1998-2007, og var i 2010 kortvarigt indkaldt som stedfortræder for Forsvarsminister Gitte Lillelund Bech. Kasper Krüger var opstillet, som borgmesterkandidat, ved kommunalvalget i november 2009 i Furesø Kommune og blev valgt som 2. viceborgmester.

Kasper Krüger har fire børn.

DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker