Kategoridiskussion:Sider med fejl i referencer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sammenskrivningsforslag: Kategori:Sider med fejl i referencer skrives ind i Kategori:Sider med fejl i fodnoter

Se også Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Kategori:Pages with reference errors, der handler om et parallelt forslag

Handler disse to kategorier ikke om det samme? Arbejdet med sammenskrivningen er i øvrigt ikke så meget reel sammenskrivning, som det er at finde ud af hvilke skabeloner kategorierne kommer fra, og rette dem.

  • Sammenskriv --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 5. apr 2016, 12:48 (CEST)
  • Sammenskriv --Honymand (diskussion) 16. apr 2016, 08:50 (CEST)
  •  Kommentar Jeg kan ikke se hvilke skabeloner, bortset fra {{Reflist}}, der anvender disse kategorier. Måske vi bare kunne linke mellem kategorierne, så de er nemme at holde øje med. De skal jo helst ikke indeholde nogen artikler.--Weblars (diskussion) 19. apr 2016, 23:52 (CEST)
Det var vist en gammel wikipediakode (måske i {{Reflist}}), der placerede artikler i Kategori:Pages with reference errors, så nu har jeg tømt denne kategori for artikler ved dels at rette siderne med reference-fejl (fx Hvide) og dels at lave "nul-redigeringer" af de øvrige sider, så de blev flyttet over i den dansksprogede kategori (fx Diskussion:Folkeafstemningen om retsforbeholdet). Kategori:Pages with reference errors kan vel egentlig bare slettes nu.--Weblars (diskussion) 20. apr 2016, 01:52 (CEST)
  •  Kommentar Det er nogle systemopsætninger, som styrer det og det ligger ikke i skabeloner. Der et en system som styre fodnoter og hver fejltype kan styres for sig selv.
Jeg kunne godt tænke mig at vi lige får et overblik og får dokumenteret, hvad der udløser det. Det kunne være praktisk at holde dem adskilt - det gælder begge forslag. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2016, 09:55 (CEST)
  •  Kommentar Det der udløser det er, så vidt jeg ved, tekst i modulerne. Jeg må indrømme, at det ikke er altid, at jeg oversætter sådanne kategorier til dansk (de kan være svære at få øje på, står skrevet midt inde i tekst med inviklede koder), når jeg opretter moduler, men det bør selvfølgelig gøres. Det har ikke været af uvilje, men mere fordi jeg ikke har vidst, at der fandtes en kategori med dansk titel eller har overset teksten, det kan også være svært at vide præcis hvad titlen er på dansk. Nogle moduler er også meget lange, så det kan være nemt at overse at der var en kategori med fejlmeldinger, der burde oversættes.EileenSanda (diskussion) 21. apr 2016, 10:11 (CEST)
  •  Kommentar Det som svare til denne kategori på enwiki er en:Category:Pages with duplicate reference names - det vil nok være bedre at omdøbe kategorien hos os, så det svar til hvad der bliver lagt i denne kategori. Kategorien har en funktion med at adskille de forskellige fejl fra hinanden. --Steen Th (diskussion) 24. apr 2016, 23:37 (CEST)
Konklusion:
De to kategorier kan ikke sammenskrives, fordi de styres af nogle bagvedliggende systemopsætninger, der ikke umiddelbart kan ændres.--Weblars (diskussion) 20. maj 2016, 12:28 (CEST)[svar]