Kropsterapi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

Kropsterapi er en bred, samlet betegnelse for professionelt terapeutisk arbejde med kroppen. Det indebærer det psykiske, det mentale samt det fysiske. En stadig voksende verden, da der kommer mange nye former for behandling til.

Det kan variere meget fra person til person, hvilken behandling de bør vælge. Da en dygtig terapeut har kæmpe stor indsigt i kroppens tilstande, er der meget psykisk arbejde forbundet med det. Derfor er relation mellem klient og behandler meget vigtig.

Typiske arbejdsområder for professionelle uddannede terapeuter:

Nogle typer af behandlere er mere dokumenterede, eller i hvert fald mere benyttede end andre. Men en vigtig ting at tage højde for er, at man ikke vælger den første og den bedste, men lige som med den konventionelle verden inden for sundhed, er kritisk og stiller behandleren spørgsmål. Det sikrer dig en god behandler, og professionel behandling.

Mest kendte og relevante behandlinger:

Se også[redigér | rediger kildetekst]