Lars Kaalund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lars Kaalund
Personlig information
Fulde navn Lars Kaalund (Hansen)
Født 29. maj 1964 (58 år)
Frederiksberg
Nationalitet Danmark Dansk
Beskæftigelse Skuespiller, Teaterdirektør
Aktive år 1985-nu

Lars Kaalund (født 29. maj 1964Frederiksberg) er en dansk skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter, dramatiker og teaterdirektør. Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole (1988-92). Fra 1992 til 1998 var han teaterdirektør på teatret Mungo Park og fra 1998 til 2007 på Østre Gasværk. Lars Kaalund arbejder i dag som freelance skuespiller og instruktør og er formand for bestyrelsen på Mungo Park i Allerød.

Kaalunds replik "Hvis I to var ludobrikker, var I så slået hjem nu?" fra filmen Den eneste ene blev i 2010 valgt som det femte bedste filmcitat af Danmarks Radios P3-lyttere.[1]

Udvalgte film/tv-serier[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Søren Bygbjerg (23. august 2010). "Ulrich Thomsen leverer Danmarks bedste filmcitat". dk.dk. Arkiveret fra originalen 24. august 2010. Hentet 13. februar 2011.


SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Lars Kaalund kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.