Lars Rasmussen (håndboldspiller)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Lars Rasmussen
Personlig information
Fulde navn Lars Rasmussen
Født 9. april 1976 (42 år)
København, Danmark
Højde 173 cm.
Vægt 75
Klubinformation
Positioner Venstre fløj
Nuværende klub Stoppet
Træner for
År Hold
2010- Horsens HK
2013-2015 Vendsyssel Håndbold
2015-2017 Ringkøbing Håndbold
2017- Siófok KC

Portal.svg Portal:Håndbold Handball pictogram.svg


Lars Rasmussen (født 9. april 1976 i København) er en dansk tidligere håndboldspiller der senest spillede for Team Tvis Holstebro.

Lars Rasmussen startede sin karriere i klubber i Storkøbenhavn, senest i Ajax, inden han kom til GWD Minden i den tyske Bundesliga. I 2005 vendte han tilbage til Danmark for at spille for Team Tvis Holstebro i Holstebro.

På A-landsholdet fik han sin debut allerede i 1998, men han stod i mange år i skyggen af Lars Christiansen og Nicolai Jacobsen. Til EM i Schweiz i 2006 blev Lars Rasmussen først udtaget, da Boris Schnuchel blev skadet kort før turneringens start, men Rasmussen greb sin chance som andetvalg efter Christiansen og gjorde en god figur, når der var brug for det. Ligeledes under VM i Tyskland i 2007 måtte han affinde sig med at være andenvalg, men når han fik chancen viste han en meget høj scoringsprocent, især med mange hurtige kontraløb.

Ved EM i 2008 blev han europamester med landsholdet, igen efter beskeden spilletid som andetvalg efter Lars Christiansen.

Resultater[redigér | redigér wikikode]

Landsholdet[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Lars Rasmussen (håndboldspiller) kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.