Peugeot 108

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Gnome globe current event.svg Fremtidigt produkt
Denne artikel omhandler et endnu ikke-lanceret produkt. Det er derfor muligt, at indholdet er af spekulativ natur, og ligeledes, at indholdet kan ændre sig markant efterhånden som flere oplysninger bliver tilgængelige.
Emblem-desktop.svg
Peugeot 108
Producent Peugeot
Moderselskab PSA Peugeot Citroën
Model 108
Type Mikrobil
Produktionsår 2014
Forgænger Peugeot 107
Produktionssted Tjekkiet
Konkurrenter Nissan Pixo
SEAT Mii
Škoda Citigo
Suzuki Alto
Volkswagen up!
Beslægtede Citroën C1
Toyota Aygo
Designer Peugeot

Peugeot 108 er en kommende bilmodel fra den franske bilfabrikant Peugeot, som vil blive introduceret i 2014. Den er efterfølger for Peugeot 107.

Produktion[redigér | redigér wikikode]

Modellen vil stadig blive produceret i samarbejde med Toyota og Citroën, som har planer om en 2. generation af henholdsvis Aygo og C1, som også sandsynligvis introduceres i samme år som 108.

Motorer[redigér | redigér wikikode]

Peugeot har planer om at fortsætte samarbejdet med BMW med producering af bilens benzinmotorer. Peugeot har ikke planer om flere partnerskaber, hvis produktionen skrider godt frem.

Komplet motorprogram for Peugeot 108:

Alfa Romeo Giulietta sz 1960.jpg Denne artikel om bilen Peugeot 108 kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.